FOTO ȘI VIDEO Goana după Aissa Laidouni: tunisianul trecut prin Liga 1 este dorit de două foste campioane din Serie A și Bundesliga!

Aissa Laidouni CM 2022 Ferencvaros Budapesta Fiorentina Hertha Berlin Fotbal extern
Cătălin Parfene
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 13:54
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 15:37

Mijlocașul care a jucat la FC Voluntari a făcut un Campionat Mondial excelent în Qatar și este asaltat de oferte.

După variantele Olympique Marseille (Ligue 1), Sampdoria și Cremonese (ambele din Serie A), pentru Aissa Laidouni, fostul fotbalist de la FC Voluntari (2018-2020) prezent la Campionatul Mondial din Qatar cu naționala Tunisiei, au apărut alte două opțiuni de transfer.

Kicker scrie că Hertha Berlin din Bundesliga are nevoie de un mijlocaș central după plecarea lui Vladimir Darida (internaționalul ceh a semnat recent cu Aris Salonic), iar interesul pentru Laidouni este unul real și fotbalistul este văzut drept o certitudine.

Fiorentina.it, care îl citează pe jurnalistul maghiar Budai Laszlo, scrie că gruparea din Serie A ”ar fi singurul club care ar fi făcut o ofertă oficială pentru Aissa Laidouni, mijlocașul lui Ferencvaros”, și subliniază că ”oferta Fiorentinei ar fi, însă, departe de pretențiile clubului maghiar”.

Hertha Berlin și Fiorentina au în palmares titlul de campioană în Germania și, respectiv, Italia, performanțe obținute, ce-i drept, cu mult timp în urmă.

Aissa Laidouni a impresionat la Campionatul Mondial din Qatar

Interesul pentru Laidouni vine după ce tunisianul născut în Franța a avut o prestație de excepție la turneul final al Campionatului Mondial din Qatar.

Mijlocașul central a fost desemnat omul meciului Tunisia - Danemarca 0-0 și a dat pasa de gol în victoria de prestigiu Tunisia - Franța 1-0, ambele meciuri din faza grupelor.

”Mă simt foarte bine la Fradi (n.r. - Ferencvaros Budapesta), am un contract aici (n.r. - până pe 30 iunie 2024) și am tot respectul clubului, al antrenorului principal, al președintelui. 

Fradi este o mare familie, iar eu sunt un profesionist și îmi fac treaba ca un profesionist, în așa fel încât să fiu pregătit pentru orice oportunitate”, a declarat  zilele trecute Laidouni într-un interviu publicat pe site-ul oficial al clubului din Budapesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!