"Sonic" Rațiu devine istorie? Jens Lehmann vrea ca UEFA să intervină + reacții dure ale fanilor

Andrei Ratiu Jens Lehmann robert andrich EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 19:21
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 19:26

Jens Lehmann (54 de ani), fostul portar al naționalei Germaniei, a comentat coafurile extravagante apărute la EURO 2024 și consideră că UEFA ar trebui să intervină în anumite situații.

Jens Lehmann crede că UEFA nu le va mai permite jucătorilor să-și vopsească părul în culori extravagante

Lehmann a părut foarte deranjat în momentul în care a văzut că Robert Andrich, mijlocașul Germaniei, și-a vopsit părul roz chiar în timpul EURO 2024, înaintea sfertului de finală cu Spania.

"Cred că UEFA va interzice astfel de situații în viitor. Cum ar fi dacă portarul advers ar purta un echipament roz? Rozul este extrem de strălucitor. Este extrem de iritant să vezi așa ceva pe un teren de fotbal.

Andrich a avut părul blond, acum e roz. Ce vrea să ne arate cu asta? Are vreo problemă de personalitate care îl face să își dorească să iasă în evidență în acest fel?", a spus Jens Lehmann, pentru WELT.

"Fiecare are propriul lui stil. Eu nu vreau să discut despre acest subiect" - Julian Nagelsmann, selecționerul Germaniei, când a fost întrebat despre părul roz al lui Robert Andrich.

  • Jens Lehmann și-a încheiat cariera în 2011, la Arsenal, club alături de care a fost campion în Premier League, în sezonul 2003/2004. Germanul cu 61 de meciuri la echipa națională a mai apărat la Schalke 04, Borussia Dortmund, VfB Stuttgart și AC Milan.

Presa germană: "UEFA n-a avut nicio obiecție în cazul lui Andrei Rațiu"

Jurnaliștii germani de la Express au intervenit și au făcut o comparație între Robert Andrich și Andrei Rațiu, care și el a apărut cu părul vopsit într-o culoare neobișnuită pe perioada EURO 2024.

"Se înșală Lehmann? Aparent, UEFA nu a avut nicio obiecție în cazul românului Andrei Rațiu, care a apărut cu părul vopsit într-un albastru neon", a scris Express.

Jens Lehmann, criticat după declarațiile făcute

Tot germanii au publicat și câteva reacții dure ale microbiștilor după declarațiile lui Jens Lehmann. "El vorbește de probleme de personalitate, dar este deranjat de culoarea părului unei alte persoane", "De ce îți pasă ție de cum e vopsit un alt om? Lehmann, ești complet pierdut!", "Dumnezeule, cum să spui atât de multe lucruri fără sens în mai puțin de 60 de secunde?", au fost câteva dintre comentarii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!