Dennis Man la Arsenal! GE-NI-AL! Campionul mondial Griezmann i-a indeplinit dorinta lui Becali si i-a cumparat perla de la FCSB :)

Dennis Man la Arsenal! GE-NI-AL! Campionul mondial Griezmann i-a indeplinit dorinta lui Becali si i-a cumparat perla de la FCSB :)

Dennis Man a ajuns la Arsenal! Deocamdata doar intr-un joc video, in salvarea campionului mondial Antoine Griezmann :)

Dennis Man a ajuns la Arsenal pentru o suma nedezvaluita :)

Marea dorinta a lui Gigi Becali a fost indeplinita pentru moment doar intr-un joc video. Dennis Man, perla FCSB-ului, in schimbul caruia Latifundiarul din Pipera viseaza sa incaseze 30.000.000 euro, a ajuns la Arsenal. In salvarea lui Antoine Griezmann.

Campionul mondial Griezmann, atacant al lui Atletico Madrid, este pasionat de simulatorul virtual Football Manager 2019. El si-a ales Arsenal in joc si si-a construit o echipa spectaculoasa din care fac parte De Ligt, De Jong, Joao Felix si Lozano, dar si romanul Dennis Man, care e doar rezerva in formatia superstartului francez.

Football Manager este cel mai popular simulator de fotbal de acest gen, in care jucatorul preia fraiele unei echipe din postura de general manager. Spre deosebire de FM, in FIFA jucatorul are posibilitatea de a controla el jucatorii.


VEZI SI:

**Mihai Mironica, despre demiterea lui Mangia! Cartu: "Am fost surprins de decizie!"

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

  • Dennis Man la Arsenal! GE-NI-AL! Campionul mondial Griezmann i-a indeplinit dorinta lui Becali si i-a cumparat perla de la FCSB :)
VIDEO PROTVPLUS.RO

Expert meteo: Săptămâna viitoare avem caniculă și furtuni. ”Ar trebui să ne obișnuim că e normal ce se întâmplă”
BRAT
Modifică setările cookies