Un coleg al lui Tatarusanu a fost condamnat la inchisoare! Ce a putut sa faca fotbalistul, care a ajuns pana acum de 14 ori in fata judecatorilor

Autor: Sport.ro
Joi 08 Martie 2018, 10:06

	Un coleg al lui Tatarusanu a fost condamnat la inchisoare! Ce a putut sa faca fotbalistul, care a ajuns pana acum de 14 ori in fata judecatorilor

Fotbalistul Yassine El Ghannassy, coleg cu Ciprian Tatarusanu la Nantes, a fost condamnat la 6 luni de inchisoare de un tribunal din Brugges, Belgia.

Mijlocasul belgian Yassine El Ghannassy, in varsta de 27 de ani, a fost condamnat de un tribunal din Brugges la 6 luni de inchisoare, dupa ce a fost depistat de mai multe ori conducand cu viteza excesiva. El a primit, de asemenea, interdictia de a mai conduce autovehicule pe o perioada de 2 ani.

Potrivit presei belgiene, El Ghannassy este un rebel fara cauza. Acesta a mai fost nevoit sa apara de alte 14 ori in fata judecatorilor, de fiecare data pentru incalcari ale Codului Rutier!

Abaterea care i-a adus condamnarea a fost, insa, una mai putin grava. In iunie 2016, el a fost prins conducand cu 57 km/h, cu doar 7 km/h peste limita legala, in orasul Oostende. Pentru ca nu a platit amenda, dosarul sau a fost trimis pe masa judecatorilor.

Problemele lui El Ghannasy s-au agravat in momentul in care politistii si-au dat seama ca la momentul ultimei amenzi primite, fotbalistul avea de fapt permisul suspendat.

In octombrie 2017, masina lui El Ghannasy a fost retinuta de politisti, dupa ce a fost prins conducand cu o viteza foarte mare. El a avut atunci castig de cauza si si-a recuperat automobilul.

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies