FOTO ȘI VIDEO Toată lumea vorbește despre 'privirea' lui Ethan Mbappe! Cum a fost surprins fratele mai mic al lui Kylian Mbappe la sărbătoarea lui Messi

Ethan Mbappe kylian mbappe Lionel Messi PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 22:25
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 22:39

Lionel Messi, proaspăt campion mondial cu Argentina, a revenit la centrul de antrenamente al echipei Paris Saint-Germain și a avut parte de o primire călduroasă.

După festivităţile grandioase ce au urmat câştigării titlului de campion mondial cu echipa "Albiceleste", atacantul argentinian a profitat de câteva zile de repaus cu familia înainte de a se alătura coechipierilor săi.

Acolo, jucătorul a fost întâmpinat de colegii săi, care au făcut un tunel pe terenul de antrenament pentru a-l aplauda pentru titlul mondial câștigat alături de Argentina, în finala împotriva Franței. 

'Privirea' lui Ethan Mbappe s-a viralizat în timp record

La momentul de sărbătoare pentru Lionel Messi au fost absenți Kylian Mbappe și Achraf Hakimi, cei doi primind câteva zile libere după meciul cu Lens.

A fost prezent, însă Ethan Mbappe, fratele mai mic al atacantului francez. În clipul postat pe rețelele de socializare se poate observa că tânărul nu părea să se simtă prea confortabil în această postură, iar reacțiile nu au întârziat să apară. 

"Fratele lui Mbappe plănuiește revanșa", "Messi ar face bine să doarmă cu un ochi deschis", "Cum se holează Ethan la Messi" sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe internet.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!