Sergio Aguero Argentina Leo Messi Fotbal extern

„Leo s-a înfuriat pe mine. Mi-a zis: 'Oprește-te!'” Sergio Aguero a dezvăluit cum l-a enervat pe Messi după Cupa Mondială 

Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar, la loviturile de departajare, în fața Franței. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 21:52
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 22:00

Naționala Argentinei a câștigat al treilea titlu mondial din istorie. Jucătorii lui Lionel Scaloni au primit încurajări din partea fanilor pe toată desfășurarea turneului, galeria Argentinei fiind una dintre cele mai frumoase din Qatar, însă au avut și un susținător „de lux”. 

Fostul atacant al naționalei, Sergio Aguero, retras din cauza problemelor cardiace, a stat alături de delegația Argentinei de la startul turneului până la final. Fostul jucător a coborât pe teren după marea finală, sărbătorind alături de jucători, dar și de bunul său prieten, Leo Messi, cu care a împărțit camera încă din vremea junioratului. 

Cum l-a înfuriat Sergio Aguero pe Leo Messi 

Sergio Aguero a dezvăluit pe contul său de Twitch un episod în care superstarul și căpitanul Argentinei, Leo Messi, s-a enervat pe el din cauza cantității mari de alcool pe care a consumat-o. 

„Am băut mult și nu am mâncat. Eram campioni mondiali. Dacă era să mi se întâmple ceva, acolo să fie. Însă Leo s-a înfuriat și mi-a zis: 'Oprește-te!' Cum? Suntem campioni mondiali!”, a dezvăluit Aguero citat de TyC Sports

„La naiba, e greu! Nici măcar nu mă puteam întoarce!” 

Sergio Aguero a vorbit și despre momentul în care l-a ridicat pe umeri pe Leo Messi, într-un moment similar cu cel în care a fost ridicat fostul său socru, Diego Armando Maradona, când a câștigat Mondialul. Fostul fotbalist a recunoscut că i-a fost greu să îl țină pe argentinian pe umeri. 

„La naiba, e greu! Mă durea mult spatele. Am mișcatr umerii pentru a-l ridica, dar a început să mă înțepe spatele. Într-un moment nu am mai putut să suport. Nici măcar nu mai puteam să mă întorc. 

Dacă mă întorceam, terminam la un spital. Și-a dat seama pentru că am făcut un schimb de priviri. I-am zis: 'Toate bune, ești campion mondial, dar mă doare spatele'. Și a coborât”, a relatat fostul atacant. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!