S-a pozat cu trofeul fals fără să știe. Detaliul din spatele fotografiei cu care Lionel Messi a doborât recordul pe Instagram 

Lionel Messi Argentina Campionatul Mondial Qatar 2022 CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 16:42
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 16:48

Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar, impunându-se la loviturile de departajare cu Franța. 

Lionel Messi (35 ani) și-a îndeplinit cel mai mare vis din carieră, acela de a câștiga titlul mondial. Superstarul argentinian a înscris de două ori în finala cu Franța de duminică, 18 decembrie, și a marcat și primul la loviturile de departajare, deschizând seria echipei sale. 

Fotbalistul a reușit să „doboare” un record și pe rețelele sociale. Fotbalistul lui Paris Saint-Germain a doborât recordul deținut de un ou pe Instagram :). Cu ajutorul milioanelor de fani pe care îi are, Lionel Messi a ajuns la peste 56 de milioane de aprecieri într-o zi la fotografia postată, iar în prezent are peste 74,4 milioane de aprecieri.

S-a pozat cu un trofeu fals

Jurnaliștii francezi de la RMC Sport au dezvăluit că starul argentinian s-a fotografiat cu o replică a trofeului Cupei Mondială, fabricată de doi suporteri sud-americani, pe care i-au oferit-o fotbalistului după finală pentru a face turul de onoare pe stadion.

Trofeul fals a trecut din mână în mână până a ajuns la Lionel Messi, Angel Di Maria fiind cel care a realizat că nu țin adevărata cupă.

"Ideea a fost ca jucătorii să se semneze pe trofeu, dar într-un final a ajuns pe teren. A durat vreo 45 de minute până am recuperat-o, un oficial FIFA a venit la noi să confirmăm că nu este trofeul original. Când am văzut fotografiile, ne-am dat seama că Leo a ținut trofeul nostru, datorită unui detaliu din partea inferioară", a povestit Paula, cea care avea copia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!