FOTO ȘI VIDEO Deghizați la vedere! Cum au apărut Kylian Mbappe și Achraf Hakimi în New York pentru a nu fi recunoscuți 

kylian mbappe Achraf Hakimi NBA Paris Saint-Germain Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 19:59
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 20:06

Kylian Mbappe (24 ani) și Achraf Hakimi (24 ani) au primit câteva zile libere din partea conducerii lui Paris Saint-Germain. 

Cei doi s-au întors rapid la antrenamentele campioanei en-titre din Franța după finalul Campionatului Mondial, astfel că au primit liber după meciul disputat pe 1 ianuarie, cu Lens, scor 1-3. Prieteni extrem de buni, Mbappe și Hakimi au zburat împreună la New York. 

Jucătorii au vrut să se bucure de oraș fără să fie „întrerupți” de fanii care i-ar putea recunoaște, ținând cont că amândoi sunt extrem de populari, astfel că au ales să se deghizeze. 

Kylian Mbappe și Achraf Hakimi, sub acoperire la New York 

Mbappe și Hakimi au fost filmați asistând la un moment aristic în Times Square, ambii purtând cagule care le acopereau mare parte din față, lăsându-le la vedere doar ochii. Deși au sperat să treacă neobservați, câteva persoane i-au recunoscut și filmat de la distanță. 

Cei doi au participat și la meciul din NBA dintre San Antonio Spurs și Brooklyn Nets, unde s-au fotografiat alături de Kevin Durant, unul dintre favoriții starului de la Paris Saint-Germain. 

„Top 5, voi alege: LeBron James, Kevin Durant, Giannis Antetokounmpo, Luka Doncic și Jayson Tatum”, a spus pentru pagina oficială NBA France. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!