VIDEO Mesajul lui Leo Messi după primirea superbă pregătită de colegii de la PSG! Ce a spus campionul mondial

Leo Messi Ligue 1 Paris Saint-Germain Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 18:28
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 18:32

Leo Messi (35 ani) s-a întors la antrenamentele lui Paris Saint-Germain după pauza primită în urma Campionatului Mondiald din Qatar. 

Superstarul argentinian a devenit campion mondial pe 18 decembrie, astfel că a primit învoire de la Paris Saint-Germain pentru a reveni la antrenamente abia după Anul Nou. Leo Messi a revenit în capitala Franței în cursul zilei de marți și a mers la antrenamente miercuri.

Acolo, jucătorul a fost întâmpinat de colegii săi, care au făcut un tunel pe terenul de antrenament pentru a-l aplauda pentru titlul mondial câștigat alături de Argentina, în finala împotriva Franței. 

Leo Messi, aplaudat de colegii de la PSG și premiat

Totodată, Leo Messi a primit și un trofeu din partea clubului pentru reușita sa, iar la final a avut cuvinte de mulțumire pentru primirea de care a avut parte.  

„Vreau să le mulțumesc tuturor pentru primirea de care am avut parte, de la toți angajații până la coechipierii mei și întregul staff. Sunt fericit și mă voi pregăti pentru provocările următoare. 

Mă voi pregăti fizic, mă voi antrena bine pentru a căpăta ritm astfel încât să fiu gata atunci când staff-ul decide că sunt pregătit de joc”, a declarat Leo Messi citat de site-ul oficial al campioanei Franței. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!