Neymar le-a dat REPLICA ultrasilor lui PSG care l-au jignit: "Toate meciurile mele vor fi in deplasare!" Ce le-a transmis

Neymar le-a dat REPLICA ultrasilor lui PSG care l-au jignit: "Toate meciurile mele vor fi in deplasare!" Ce le-a transmis

Jignit de ultrasii lui PSG pentru ca a vrut sa plece la Barcelona, Neymar i-a adus victoria echipei din Paris cu un gol spectaculos marcat in prelungiri. 

Fanii lui PSG nu l-au ratat pe Neymar pentru faptul ca a fortat o revenire la Barcelona. "20 de milioane de euro ca sa te intorci la Messi. Fara c***e la Paris", a fost mesajul afisat de fanii francezi. Neymar le-a dat replica perfecta. A marcat spectaculos pe spate in prelungirile partidei cu Strasbourg, cand scorul era 0-0.
 

Neymar: Toata lumea stie ca am vrut sa ma intorc la Barcelona

"Nu am niciun mesaj pentru suporteri. Ii inteleg. Daca vor sa ma huiduie, foarte bine, sa o faca. Sunt trist. Din acest moment, stiu ca voi juca toate meciurile de acasa ca in deplasare. Dar suporterii nu trebuie sa se concentreze pe mine, suntem o echipa. Toata lumea stie ca am vrut sa plec de la PSG, am fost foarte clar in aceasta privinta", a spus Neymar dupa reusita din meciul cu Strasbourg. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dosar uriaș de fraudă cu permise de conducere. Sunt implicați mai mulți polițiști, instructori auto și angajați RAR
BRAT

Modifică setările cookies