Franta

Mutarea lui Al-Khelaifi care ar putea decide viitorul lui Messi! Ce a decis șeicul de la PSG

În ciuda transferurilor de răsunet făcute, situația de la PSG nu este deloc cea la care se așteptau oficialii din capitala Franței. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 16:32
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 16:33

Prioritatea numărul unu a lui Nasser Al-Khelaifi este aceea de a-l ține pe Kylian Mbappe în continuare la echipă, astfel că face mari eforturi pentru a veni cu prorpuneri prin care să îl convingă. Atacantul francez a vrut să plece încă din vara acestui an, însă oficialii lui PSG au refuzat orice ofertă primită de la Real Madrid. 

Mbappe își dorește să semneze cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, iar șansele să își prelungească înțelegerea sunt minime. Cu toate astea, șeicul nu renunță, iar în ultima propunere i-ar fi promis campionului mondial că va fi unicul lider al echipei dacă semnează un nou contract, informează El Nacional. 

  • Paris Saint-Germain

Totodată, șefii de pe Parc des Princes îi oferă și un salariu mult mai mare față de cel pe care îl are acum, cu promisiunea că va fi cel mai bine plătit din lot. 

Dubii în legătură cu viitorul lui Messi 

În cazul în care Mbappe se decide să rămână, atunci viitorul lui Messi ar deveni incert, anunță sursa citată. Fără să se ridice la nivelul așteptărilor până acum, argentinianul a avut prestații șterse în meciurile pe care le-a disputat, iar în jurul său s-a creat o polemică, din cauza accidentării sale. 

Messi a fost indisponibil pentru ultimele două meciuri ale lui PSG din cauza unei accidentări, însă s-a deplasat în Argentina, acolo unde e anunțat titular la următorul meci al naționalei. Veștile nu au fost pe placul lui Al-Khelaifi, care ar fi început să investigheze cazul. 

O altă problemă ar fi legată de faptul că șeicul i-ar fi promis lui Messi, în momentul în care a semnat cu PSG, că urma să fie lider în echipa sa. Dacă Mbappe semnează un nou contract, atunci argentinianul nu ar mai avea prim-planul, iar coroborat cu criticile primite pentru prestațiile slabe, și-ar putea dori să plece de la Paris. 

Modifică setările cookies