PSG va deschide o anchetă internă asupra lui Messi! Al-Khelaifi îl suspectează pe superstar că se dă lovit

Lionel Messi Nasser Al-Khelaifi PSG Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 09:04
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 09:13

Președintele PSG-ului crede că Messi prioritizează naționala Argentinei. 

Lionel Messi (34 ani) a fost marea dorință a lui Nasser Al-Khelaifi, iar vara aceasta conducătorul celor de la PSG și-a îndeplinit pofta. A reușit să profite de situația precară a Barcelonei și să îl convingă pe superstarul argentinian să semneze un contract valabil doi ani cu gruparea de pe Parc des Princes. 

Doar că, până acum, Messi nu a dat randamentul pe care Al-Khelaifi îl aștepta. Deținătorul a șase Baloane de Aur nu a putut fi utilizat în primele 4 meciuri ale sezonului din cauza faptului că era în urmă cu pregătirea fizică, apoi, în luna septembrie a acuzat o ușoară accidentare care l-a ținut departe de teren o săptămână, ca în octombrie, după meciul cu Lille din campionat, să devină indisponibil două săptămâni din cauza problemelor la genunchi. Doar că Messi s-a tratat la o clinică în Madrid, pentru a putea fi apt pentru partidele naționalei Argentinei cu Uruguay și Brazilia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. 

Iar acest lucru l-a înfuriat pe Nasser Al-Khelaifi, conform El Nacional. Președintele PSG suspectează că Lionel Messi s-a menajat în ultimele meciurile ale parizienilor pentru a putea fi apt pentru jocurile echipei naționale și a deschis o anchetă internă pentru a stabili dacă din cauza problemelor medicale a absendat în ultimele partide. De asemenea, Al-Khelaifi și-a manifestat nemulțumirea în Le Parisien cu privire la convocarea superstarului pentru meciurile cu Uruguay și Brazilia.

Nu suntem de acord să renunțăm la un jucător care nu se simte bine sau care se află în faza de recuperare . Nu are nicio logică și acest tip de situație merită să fie definită de regulamentele FIFA”, a declarat președintele PSG-ului pentru publicația franceză. 

De când a sosit pe Parc des Princes, Lionel Messi a evoluat în 8 partide, 5 în campionat și 3 în Champions League, reușind să marcheze 3 goluri, toate în grupele Ligii Campionilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!