Franta

Oficialii lui PSG, furioși pe situația lui Messi: „Nu suntem de acord!” Ce îi nemulțumește

În această perioadă se desfășoară ultimele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 09:13
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 09:16

Astfel, jucătorii convocați la naționalele lor au fost nevoiți să se 'prezinte la datorie'. Este și cazul lui Leo Messi și Leandro Paredes, care vor zbura spre Argentina pentru meciurile naționalei 'albiceleste', în ciuda faptului că amândoi au probleme medicale. 

Mijlocașul a lipsit din ultimele șase meciuri ale lui PSG, în timp ce Messi le-a ratat pe ultimele două din cauza accidentării. Cu toate astea, cei doi au fost convocați de selecționer, iar clubul nu a putut să îi țină pentru a se reface, în ciuda faptului că a apelat la FIFA.

  • Leo Messi

Furie la Paris din cauza convocării lui Messi 

Deși nu au avut de ales decât să îi lase să plece, oficialii Parisului și-au exprimat public revolta, prin intermediul lui Leonardo. Directorul sportiv a punctat că clubul nu este de acord cu ideea de a lăsa un jucător accidentat să meargă la națională. 

„Nu suntem de acord să lăsăm să plece un jucător care nu este bine sau se află în fazele recuperatorii. Nu are nicio logică, iar astfel de situații trebuie definite de o normativă FIFA”, a protestat Leonardo într-un interviu pentru Le Parisien

Modifică setările cookies