kylian mbappe Neymar PSG Franta

Mauricio Pochettino intervine în cearta dintre Mbappe și Neymar

Nu este liniște la PSG.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 19:46
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 20:07

După ce Messi a avut un conflict cu Mauricio Pochettino, în interiorul clubului a apărut un al doilea conflict, între Mbappe și Neymar. În timpul duelului dintre PSG și Montpellier, în timp ce era schimbat, campionul mondial din 2018 a avut o reacție dură față de fotbalistul brazilian.

Pochettino, diplomat

”Vagabondul ăsta nu-mi pasează” i-ar fi spus Mbappe lui Gueye, cu referire la Neymar. Presa a speculat că există un moment de tensiune în vestiar, însă antrenorul echipei, Mauricio Pochettino, a declarat că nu există un conflict.

”Sunt doi băieţi fantastici. Astfel de chestii pot avea loc în fotbal. Am vorbit cu ei, la fel cum şi ei au discutat între ei. Un astfel de subiect a făcut zgomot în afara grupului, dar în interiorul grupului nu înseamnă nimic. Neymar şi Mbappe au o prietenie strânsă, au vorbit şi s-au antrenat bine.

Repet, suntem la un club special şi trebuie să acceptăm faptul că situaţiile de aici sunt foarte speciale şi diferite. Trebuie să fie înţelese. Atmosfera din grup este foarte bună”, a spus Pochettino, conform L’Equipe.

Messi, supărat pe Pochettino

Decizia de a-l schimba pe Lionel Messi cu Achraf Hakimi, în minutul 76 al duelului dintre PSG și Lyon a ridicat multe sprâncene și l-a pus pe Mauricio Pochettino într-o lumină proastă.

Antrenorul argentinian și-a justificat alegerea făcută prin faptul că golul victoriei a fost marcat după ce starul adus de la Barcelona a fost schimbat. Golul victoriei a fost aplaudat de Leo Messi, însă expresiile de pe fața argentinianului au arătat faptul că acesta a fost complet deranjat de decizia luată de tehnicianul lui PSG. 

Modifică setările cookies