VIDEO Laszlo Boloni a mai descoperit un talent! ”Pepita sezonului” din Ligue 1 vine de la FC Metz

Lamine Camara FC Metz Laszlo Boloni Ligue 1 Nationala Senegalului Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 14:02
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 14:05

Echipa antrenată de tehnicianul român a retrogradat în divizia secundă.

Lamine Camara de la FC Metz, echipa antrenată de Laszlo Boloni, a fost desemnat ”pepita sezonului” din Ligue 1, informează L'Equipe.

Mijlocașul central de 20 de ani, născut chiar pe 1 ianuarie 2004, a primit astfel premiul pentru cel mai bun tânăr jucător din campionatul Franței.

”O consolare pentru retrogradare. Tânărul mijlocaș senegalez a primit distincția oferită de Ligue 1 și bazată pe voturile publicului”, a subliniat publicația franceză.

Camara i-a devansat pe Guillaume Restes (Toulouse), Yassine Kechta (Le Havre), Dilane Bakwa (Strasbourg) și Eli Junior Kroupi (Lorient).

”Pentru primul său sezon în Ligue 1, jucătorul venit pe filiera Génération Foot a realizat un exercițiu foarte bun, impresionant prin volum dar și prin creativitate, cu 5 pase decisive în 32 de meciuri disputate.

Totodată, a avut prestații remarcabile la Cupa Africii pe Națiuni cu reprezentativa Senegalului și nu ar mai trebui să mai zăbovească pe Moselle”, a mai explicat L'Equipe.

În octombrie 2023, Lamine Camara, promovat de Boloni la prima echipă a lui Metz, a deschis scorul la Monte Carlo, într-un 1-2 cu AS Monaco, încă din minutul 4, cu o execuție senzațională de la mijlocul terenului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!