Fabio Grosso Ligue 1 Olympique Lyon Olympique Marseille Franta Incidente înaintea meciului Olympique Marseille - Olympique Lyon/sursa foto: Twitter

FOTO ȘI VIDEO "Încă mai are cioburi pe față". Detalii teribile despre antrenorul lui Lyon, după ce autocarul echipei a fost atacat cu pietre

Scene incredibile înaintea derby-ului de tradiție din Ligue 1, dintre Olympique Marseille și Olympique Lyon.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 23:38
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 23:39

Autocarul care aducea echipa lui Olympique Lyon la stadionul Velodrome, pentru meciul cu Olympique Marseille, a fost atacat cu pietre duminică, de către suporterii gazdelor. Geamurile vehiculului au fost sparte, iar antrenorul Fabio Grosso a fost rănit la faţă.

  • ATENȚIE! Imagini cu impact emoțional puternic!

Autocarul a fost de mai multe ori încetinit pe drumul care ducea spre Stade Velodrome, iar atunci când a ajuns în apropierea arenei a fost atacat cu pietre de ultraşii lui Marseille. O mare parte a geamurilor maşinii au fost sparte.

  • Incidente înaintea meciului Olympique Marseille - Olympique Lyon/sursa foto: Twitter

Fabio Grosso, antrenorul oaspeților, a coborât din autocar, la stadion, cu faţa sângerândă și a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar secundul său, Raffaele Longo, a fost lovit la un ochi.

Reacția oficialilor lui Lyon, după incidentele de la Marseille

Patronul echipei a oferit detalii noi despre starea de sănătate a antrenorului, după clipele teribile prin care a trecut în drumul spre stadion. 

"Sunt scene șocante, am văzut cum îi sângera fața. Și sigur nu a fost vorba doar de cioburi, trebuie să fi fost un impact puternic. Nu prea este lucid.

Nici măcar nu poate vorbi. Încă mai are cioburi pe față. Sunt foarte nervos! Eu, jucătorii și antrenorul ne-am pregătit pentru seara asta și lumea voia să vadă meciul", a spus John Textor, conform L'Equipe. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!