Messi a evidențiat numele celor trei fotbaliști de la PSG care îi sunt prieteni

Lionel Messi PSG messi Prietenii lui Messi Fotbal extern Lionel Messi a semnat un contract pe doi ani cu PSG
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 August 2021, 13:31
Data actualizarii: Miercuri 11 August 2021, 13:42

Lionel Messi va purta tricoul cu numărul 30 la PSG. 

Lionel Messi a fost prezentat azi la PSG în cadrul unui eveniment la care a mai luat parte și omul numărul 1 din club, președintele Nasser Al-Khelaifi. 

Qatarezul a pus accentul pe "momentul istoric" generat de transferul starului argentinian, a vorbit și despre viitorul lui Kylian Mbappe, dar punctul culminant al conferinței de presă l-a reprezentat discursul lui fostului decar al Barcelonei. 

Printre alte declarații pe care le puteți citi AICI, Lionel Messi, care a semnat un contract pe doi ani, a reliefat faptul că va juca la formație în care își va regăsi trei prieteni: Neymar, Di Maria și Paredes. 

Messi și "cercul" său de prieteni 

 

"Ştiţi cu toţii despre plecarea mea de la Barcelona, una foarte grea. După atâţia ani, schimbarea este dificilă, însă acum că am ajuns aici fericirea este enormă. Vreau sa câştig în continuare titluri, iar Parisul are aceleaşi obiective ca şi mine.

Ştiu că este o echipă competitivă, care îşi doreşte să câştige Liga Campionilor. Aici am mulţi prieteni în vestiar: Neymar, Di Maria, Paredes", a spus Messi, în cadrul conferinței de presă de azi. 

Messi a încasat o primă de 25 de milioane de euro la semnarea contractului cu PSG, unde va avea un salariu net de 35 milioane euro pe sezon. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!