Stiri

Messi devine "vioara întâi" la PSG, dar ce se întâmplă cu Mbappe? Nasser Al-Khelaifi risipește ceața 

Lionel Messi a fost prezentat azi de PSG în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului din "Orașul Luminilor". 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 August 2021, 12:57
Data actualizarii: Miercuri 11 August 2021, 14:28

Qatarezul Nasser Al-Khelaifi a risipit ceața în privința unui subiect care-i macină pe fanii lui PSG. Odată rezolvat transferul lui Lionel Messi, pentru șefii grupării din Paris urmează un alt task de rezolvat: păstrarea lui Kylian Mbappe, campion mondial cu Franța, în 2018.

Din spusele lui Al-Khelaifi, atacantul în vârstă de 22 de ani va rămâne la formația de pe Parc des Princes. Miliardarul qatarez a răspuns apăsat când a fost întrebat de un jurnalist despre viitorul lui Mbappe.

Al-Khelaifi: "Mbappe este jucătorul lui PSG, toată lumea știe viitorul lui"

 

"Toată lumea știe viitorul lui Mbappe. Este jucătorul lui PSG, este un fotbalist competitiv, are o mentalitate de învingător", a spus Al-Khalaifi. 

Cotat la 160 milioane de euro, Kylian Mbappe se află în ultimul an de contract cu formația antrenată de argentinianul Mauricio Pochettino. Presa din Franța a dezvăluit în repetate rânduri că starul naționalei Franței ezită să-și prelungească înțelegerea cu formația de pe Parc des Princes. 

- 17 goluri în 48 de partide a marcat Mbappe pentru reprezentativa Franței 

- 200 milioane de euro valora în decembrie 2018 atacantul în vârstă de 22 de ani 

CITESTE SI
Modifică setările cookies