Messi devine "vioara întâi" la PSG, dar ce se întâmplă cu Mbappe? Nasser Al-Khelaifi risipește ceața 

Mbappe Stiri Mbappe va rămâne la PSG, a anunțat Nasser Al-Khelaifi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 August 2021, 12:57
Data actualizarii: Miercuri 11 August 2021, 14:28

Lionel Messi a fost prezentat azi de PSG în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului din "Orașul Luminilor". 

Qatarezul Nasser Al-Khelaifi a risipit ceața în privința unui subiect care-i macină pe fanii lui PSG. Odată rezolvat transferul lui Lionel Messi, pentru șefii grupării din Paris urmează un alt task de rezolvat: păstrarea lui Kylian Mbappe, campion mondial cu Franța, în 2018.

Din spusele lui Al-Khelaifi, atacantul în vârstă de 22 de ani va rămâne la formația de pe Parc des Princes. Miliardarul qatarez a răspuns apăsat când a fost întrebat de un jurnalist despre viitorul lui Mbappe.

Al-Khelaifi: "Mbappe este jucătorul lui PSG, toată lumea știe viitorul lui"

 

"Toată lumea știe viitorul lui Mbappe. Este jucătorul lui PSG, este un fotbalist competitiv, are o mentalitate de învingător", a spus Al-Khalaifi. 

Cotat la 160 milioane de euro, Kylian Mbappe se află în ultimul an de contract cu formația antrenată de argentinianul Mauricio Pochettino. Presa din Franța a dezvăluit în repetate rânduri că starul naționalei Franței ezită să-și prelungească înțelegerea cu formația de pe Parc des Princes. 

- 17 goluri în 48 de partide a marcat Mbappe pentru reprezentativa Franței 

- 200 milioane de euro valora în decembrie 2018 atacantul în vârstă de 22 de ani 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!