Donatie URIASA a lui Neymar! Brazilianul a spart pusculita si a oferit in secret o suma impresionanta pentru lupta impotriva Covid-19

Donatie URIASA a lui Neymar! Brazilianul a spart pusculita si a oferit in secret o suma impresionanta pentru lupta impotriva Covid-19

Neymar Jr. a oferit o donatie impresionanta in lupta cu pandemia de coronavirus.

Starul lui PSG a donat 870.000 de euro pentru spitalele braziliene care se lupta cu pandemia de coronavirus.

Neymar a donat suma agentiei umanitare UNICEF si a preferat sa ramana anonim, insa presa braziliana i-a dezvaluit identitatea.

Banii vor fi folositi pentru tratarea oamenilor infectati cu Covid-19, dar si pentru ajutorarea celor afectati indirect de impactul pandemiei.

"A facut aceasta donatie la inceputul saptamanii trecute. O parte din suma s-a dus la UNICEF si o parte la acel fond de solidaritate creat de artisti. El a preferat sa nu dezvaluie public donatia, asa ca le spunem tuturor, pentru ca trebuie sa vorbim despre el si cand face ceva frumos.

Noi credem ca este o atitudine foarte buna, foarte pozitiva si una care serveste drept stimulent pentru alti sportivi, pentru alte personalitati", a dezvaluit prezentatorul Chris Flores pentru Fofocalizando.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies