Neymar si-a prelungit contractul cu PSG! Toate detaliile intelegerii: cat va castiga starul brazilian! Anuntul oficial al francezilor

Neymar si-a prelungit contractul cu PSG! Toate detaliile intelegerii: cat va castiga starul brazilian! Anuntul oficial al francezilor

Neymar va castiga un salariu urias la Paris Saint-Germain.

15:00 PSG a facut anuntul oficial al prelungirii contractuale. 

14:00 Jurnalistul specialist in transferuri Fabrizio Romano a anuntat detaliile noului contract al lui Neymar de la PSG.

Starul brazilian va avea un contract pana in iunie 2026 si va avea un salariu in jur de 30 de milioane de euro plus alte bonusuri. De asemenea, in cazul in care PSG va castiga Champions League, Neymar va incasa un bonus urias.

08:00 Neynar ezita sa semneze un nou contract cu PSG dupa ce a revenit in actualitate posibilitatea de a reveni la Barcelona.

Ultimele argumente ale Parisului l-au convins, insa. L'Equipe a anuntat vineri noapte ca Neymar isi va oficiliza astazi prelungirea acordului cu PSG. Noul contract ar urma sa se intinda pana in 2026.

Neymar, cumparat de la Barcelona cu suma-record de 222 de milioane de euro, avea inca un an din intelegerea cu PSG. Atacantul de 29 de ani castiga acum 36 de milioane de euro pe sezon. L'Equipe nu a publicat detaliile financiare scrise in noile documente asupra carora au convenit partile.

In 4 ani pe Parc des Princes, Neymar a jucat 112 meciuri si a marcat de 85 de ori.

  •  BREAKING NEWS | Neymar a luat decizia finala! Isi prelungeste sambata contractul cu PSG! L'Equipe a facut anuntul la miezul noptii
Citeste si:PSGNeymar
VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies