Neymar, distrus de presa franceza dupa eliminarea din Champions League! A primit nota 3 si a fost acuzat ca nu e liderul de care PSG are nevoie

Neymar, distrus de presa franceza dupa eliminarea din Champions League! A primit nota 3 si a fost acuzat ca nu e liderul de care PSG are nevoie

PSG a ratat calificarea in finala Champions League dupa ce a fost invinsa si in retur cu 2-0 de Manchester City.

Neymar a declarat inaintea meciului de pe Etihad: "imi voi da viata pe teren pentru calificare". Pe determinarea brazilianul se baza intreaga echipa, avand in vedere ca Mbappe nu a putut sa joace din cauza unei probleme medicale, dar Neymar a facut un joc modest.

L'Equipe i-a acordat nota 3 jucatorului lui PSG, la care a adaugat: "I-a lasat lui Di Maria initiativa actiunilor colective si l-a transformat intr-o fantoma pe Icardi. A fost obsedat sa-i dribleze pe fundasii lui Pep, n-a gasit niciodata unghiurile potrivite si a pus frana contraatacurilor. Iar lovitura libera de la final a pus capac", a notat celebra publicatie sportiva.

Neymar nu a fost iertat nici de Fabio Capello. Legendarul antrenor italian l-a criticat pentru driblingurile inutile si a declarat ca nu este liderul de care PSG are nevoie.

"Speram sa fi putut face ceva, sa fie decisiv si mai implicat in meci. A incercat prea multe driblinguri fara rost. Nu actionează deloc ca unul care sa isi conduca echipa spre a obtine un rezultat. Si pierde prea mult timp vorbind. Nu este un lider", a marturisit Fabio Capello.

  • Neymar, distrus de presa franceza! A primit nota 3 si a fost acuzat ca nu e liderul de care PSG are nevoie!
Citeste si:PSGNeymar
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies