EXCLUSIV „Nu există echipă fără Tavi Popescu, nu ai cum să îi vezi!” Gigi Becali continuă să îl evidențieze pe Octavian Popescu: „El înseamnă Maradona cu Argentina!” 

Octavian Popescu (19 ani) a debutat la națională sub conducerea lui Edward Iordănescu, însă situația lui l-a nemulțumit pe Gigi Becali. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 11:47
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 12:19

Tânărul fotbalist a jucat 30 de minute în meciul cu Grecia, 0-1, și a bifat încă 11 în duelul din deplasare, cu Israel, 2-2. Gigi Becali a criticat dur decizia selecționerului de a nu-l folosi mai multe minute pe Octavian Popescu, pe care l-a cerut titular la națională. 

Popescu este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB din acest, în schimbul căruia patronul așteaptă să încaseze sume importante de bani. Astfel, Gigi Becali cere ca fotbalistul său să primească multe minute la echipa de club, dar și mai mult protagonism în teren. 

Gigi Becali, comparații halucinante: „Tavi Popescu înseamnă Maradona cu Argentina și Napoli cu Maradona!” 

Finanțatorul a făcut o nouă serie de declarații inedite despre fotbalistul său, pe care l-a comparat chiar cu legendarul Diego Maradona. Gigi Becali a declarat că singura șansă a naționalei de a se califica la Campionatul European este dacă Popescu va juca în echipă. 

„Greu mă mai supăr, dar dacă ai un jucător, m-a mai întrebat cineva, am zis că avem 0 șanse de calificare pentru că nu avem valoare. Dacă joacă Tavi ne calificăm 100%. El e geniu, pe genii îl învață îngerii cum să dea gol. Că spun marii specialiști că Tavi atinge mingea de mai multe ori, el atinge de milimetru la cât trebuie să fie atins. El atinge o dată mingea, driblează o dată, mai atinge ca să găsească breșe, o atinge de două ori ca să găsească avantaj. 

Nu îl am în echipă, mi-e frică, el face diferența, dă valoare. Tavi este geniu. Nu îl bagi pe Tavi, care e cel mai bun, cel mai mare din România la ora actuală și tu îl bagi 10 minute. 

Vrei să vezi cât mai mulți jucători, dacă vrei să îi vezi, trebuie să îi vezi cu creierul pe teren, nu există echipă fără Tavi Popescu, nu ai cum să vezi. Dacă nu îl ai pe Tavi, ca să vezi cum joacă ceilalți cu el în echipă, nu ai valoare. 

La el nu e șutul calitatea lui, driblingul e calitatea lui și ultima pasă. Aia e calitatea lui, dacă e geniu. E adevărat că orice om e puțin subiectiv, dar la Tavi Popescu e altceva, am o doză mică de subiectivism, din bucurie că e la mine el, dar am spus, e geniu. Nu fac comparații, dar spun că sunt jucători ca Mbappe, i-a dat Dumnezeu calități, viteză, forță, tehnică, la Tavi nu e vorba de asta, e genul lui Neymar. Știi ce înseamnă Tavi Popescu, Maradona cu Argentina și Napoli cu Maradona. Îl bagi pe el, câștigă echipa națională calificarea”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Octavian Popescu, cota de piață de trei milioane de euro!

Cifra este impresionantă, având în vedere că Popescu este la al doilea sezon la echipa mare a celor de la FCSB. 8 goluri și trei assist-uri a reușit tânărul jucător în cele 29 de meciuri jucate pentru FCSB. 

Tavi Popescu a fost convocat de Edi Iordănescu la naționala României pentru meciurile cu Grecia și Israel. În primul meci, atacantul FCSB a intrat în ultimele 30 de minute și a reușit să impresioneze.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!