VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir, „înțepături” către Gigi Becali! Unde crede că a greșit selecționerul în privința lui Tavi Popescu

Tavi Popescu (19 ani) a debutat la echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 11:32
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 12:12

Extrema stângă a vicecampioanei a fost chemat în premieră de Edi Iordănescu la națională și a avut evoluții lăudabile în cele două amicale pe care România le-a disputat în compania Greciei (0-1), respectiv Israel (2-2).

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este de părere că Edi Iordănescu ar fi trebuit să-i acorde mai multe minute în cele două meciuri de pregătire.

Dragomir, „săgeți” către Becali

„Trebuia să-l bage mai devreme și pe Octavian Popescu, părerea mea e că ăsta trebuie să joace titular indiferent ce se întâmplă, va fi jucător de mare valoare.

(Gigi Becali l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru că nu i-a dat mai multe minute lui Octavian Popescu) El face praf pe toată lumea, e un tip credincios, crede în ce spune (n.r. - râde)

Îi atrag atenția lui Edi Iordănescu, la echipa națională este nevoie de selecționer, nu de antrenor! Rețineți ce vă spun. Cu ce are acum, Petrila, Hagi, Octavian Popescu, Olaru, facem o echipă cu media de vârstă de 24 de ani. Toți au pus ceva forță pe ei. Mai e nevoie și de experiența unui bătrân”, a spus Dumitru Dragomir la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu

Patronul FCSB este de părere că Tavi ar fi putut aduce victoria naționalei în înfruntarea de la Netanya dacă ar fi fost trimis pe teren din primul minut.

„Când e batjocorit un jucător de-ai mei pe care vreau să iau bani nu sunt bucuros. Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu! Câştigă meciuri singur el. Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu.

N-ai voie. Ascultă… Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu e vorba că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el.

Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal. Când ai răutăţi… Dumnezeu… Nu mai am chef de nimic. Dacă Tavi Popescu este băgat în repriza a doua, nu mai am chef să mai vorbesc despre fotbal.

Să stea Edi Iordănescu acasă dacă Tavi Popescu e rezervă. Dacă Tavi e rezervă numai aşa o să păţească. O să mănânce bătaie de la toţi şi egaluri. Când pe Messi îl ţii pe bancă şi îl bagi 10 minute asta te costă. Că te vede Dumnezeu că faci nedreptate”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies