Liga 1

„Perla” lui Becali a intrat la apă! Cota lui Florinel Coman s-a prăbușit. Cât valorează acum extrema lui FCSB

Chinuit de accidentării în ultimii ani, Florinel Coman nu traversează cea mai bună perioadă din cariera sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 10:34
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 10:46

Cu o medie de 47 de minute pe meci în cele 16 partide disputate în tricoul vicecampioanei FCSB în acest sezon, cota lui Florin Coman este în prăbușire liberă.

Dacă în martie 2020 Florinel Coman era cotat la 6 milioane de euro, iar Gigi Becali visa să obțină o sumă uriașă în schimbul său, acum cota fotbalistului de bandă a ajuns la doar 3.5 milioane de euro, în scădere cu 500.000 de euro față de ultima actualizare, care a avut loc în decembrie 2021.

În cele 12 meciuri jucate în acest sezon, în toate competițiile, Coman a marcat un gol și a oferit două pase decisive.

Gigi Becali, supărat după ultimele prestații ale lui Coman

Patronul FCSB îi reproșează extremei de 23 de ani că nu se antrenează așa cum ar trebui în urma revenirii după accidentare.

„O să mă duc la club să-i întreb pe Tănase și Coman. Tu, Coman, câți bani de când ai venit? Aproape 1 milion. Voi ați adus ceva aici? Am dat 4 milioane, Comane, ai adus ceva în casa asta? Antrenează-te, mă! Dacă nu, o să ajungi ca... nu mai dau nume, că nu vreau să jignesc oamenii. Am vrut să iau niște măsuri. La contracte nu poți să umbli, dar lichidezi ce poți.

O să mă duc și spun: 'Bine, mă, Comane, ai luat 4 milioane, de ce nu execuți ordinul meu? Sau tu, Tănase, cine ești tu? Ești acasă la tine? Dă ordine acasă la tine, la copilul tău. De azi încolo, ordinele mele se execută aici! Dacă nu, dați banii înapoi pe care i-ați luat'. Dacă eu am spus că bate Tavi, bate Tavi. Că tu, Comane, nu mai știi nici să dai în minge, nu mai știe fotbal. A uitat fotbalul, trebuie să și-l aducă aminte. Și pentru asta trebuie antrenament.

Le zic: 'Ești fotbalist, ți-am dat banii? Execută ce spun eu! Ai dat vreun gol? Numai pasă la portar'. I-a rămas numai numele lui Coman, dar el dă numai pasă la portar. A dat pasă la adversar acum, n-am văzut în viața mea asemenea lovitură, să dai pasă la adversar pe jos, din lovitură de la 16 metri”, a spus Gigi Becali, la emisiunea „Ora Exactă în Sport”, de la PRO X.

Modifică setările cookies