VIDEO EXCLUSIV „Mi-am dorit să mă înșel când am spus ceva de Dinamo!” Dănuț Lupu a comentat retrogradarea „câinilor”: „Trebuie să înțeleagă asta!” 

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 12:13
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 12:14

„Câinii” au pierdut dubla manșă cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, și au retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului. Situația i-a înfuriat atât pe fanii dinamoviști, cât și pe jucătorii emblematici de la Dinamo, care însă se așteptau la un astfel de rezultat.

Dănuț Lupu: „Mi-am dorit să mă înșel când am spus ceva de Dinamo!” 

Dănuț Lupu a vorbit în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport” despre națională și rezultatul umilitor cu Muntenegru, dar și despre retrogradarea lui Dinamo. Fostul jucător al „câinilor” a comentat situația în care a ajuns clubul, dezvăluind de ce e nevoie pentru ca echipa să redevină o putere în fotbalul românesc. 

Lupu a comentat și zvonurile conform cărora echipa ar urma să fie preluată de doi investitori români, dezvăluind că nu îl vede pe Mircea Rednic să se implice, în contextul în care echipa e în Liga 2. 

„Eu mi-am dorit să mă înșel când am spus ceva de Dinamo, inclusiv acum când am spus că au șanse minime să rămâne în Liga 1. Vor trebui să înțeleagă că o echipă nu poate fi ținută numai de suporteri. N-au găsit un sponsor, un finanțator să-i ajute, e foarte greu. Dacă nu vor găsi pe cineva care să investească niște bani, va fi foarte greu. 

Din ce am citit și eu, se tot spune că sunt doi investitori români, doi foști jucători la Dinamo. Nici eu nu știu. O fi Mircea Rednic, dar nu-l văd eu pe Mircea să bage în Divizia B, atât timp cât nu l-au lăsat în Divizia A. Se dorește la ora actuală ca din trei echipe care sunt acum să se facă una. Eu mi-aș dori ca din trei să rămână una singură. Să nu se împartă suporterii, dar asta nu depinde de mine, nici de DDB, nici de domnul Badea”, a declarat Dănuț Lupu la PRO Arena

Modifică setările cookies