Viorel Moldovan Dinamo liga 2 Fotbal intern Viorel Moldovan

S-a găsit un posibil antrenor pentru Dinamo! Condiția ca Viorel Moldovan să pregătească echipa în Liga 2 

Fostul internațional român a vorbit despre posibilitatea de a o antrena pe Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 14:03
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 14:42

Dinamo a bifat cel mai dezastruos sezon din istoria clubului. Învinși cu 0-2 de către U Cluj în prima manșă a barajului pentru retrogradare/promovare, „câinii” nu au putut întoarce scorul în retur, iar remiza de pe stadionul din Ștefan cel Mare, 1-1, i-a trimis în eșalonul secund. 

Șansele ca Dusan Uhrin (54 ani) să continue la Dinamo sunt minime. Antrenorul a plecat deja în Cehia, iar Răzvan Zăvăleanu a anunțăt public că gruparea din Ștefan cel Mare nu-și permite un tehnician străin în primul an în Liga 2. 

Întrebat dacă ar dori să antreneze echipa alb-roșie din sezonul 2022-2023, Viorel Moldovan (49 ani) nu a putut oferi un răspuns direct. Fostul atacant al „Generației de Aur” a mărturisit că dacă lucrurile s-ar așeza la Dinamo, ar fi dispus să pregătească clubul pentru care a evoluat două sezoane. 

Viorel Moldovan: „Dacă eram la Bistrița, nu ajungeam la națională!” 

„Acolo e încă confuzie, trebuie să se aşeze lucrurile. Am spus-o că nu m-aş duce doar de dragul de a pleca de acasă. Dacă mă duc, trebuie să găsesc acea motivaţie, acel entuziam. Să pot să dau totul unde mă duc.

La Dinamo sunt alţii mai dinamovişti decât mine, eu am jucat 2 ani şi respect enorm acest club care mi-a dat posibilitatea să debutez la naţională pentru că dacă eram la Bistriţa, nu ajungeam la naţională”, a declarat Viorel Moldovan pentru Orange Sport.

De-a lungul carierei, Moldovan le-a antrenat pe Vaslui, Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, România U21, Auxerre, Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!