VIDEO EXCLUSIV Viorel Moldovan nu o refuză pe Dinamo și surprinde: "Nu a retrogradat acum. E bine să mai și cazi"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 20:32
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 20:32

Dinamo a retrogradat în Liga 2, iar viitorul clubului din Ștefan cel Mare este incert. 

Cei mai mulți dintre jucători vor pleca de la Dinamo după retrogradarea istorică în eșalonul secund, iar câțiva dintre ei, precum Cosmin Matei sau Gabriel Torje, au fost prezentați deja alte formații din Liga 1.

Viorel Moldovan nu o refuză pe Dinamo

Inclusiv antrenorul Dusan Uhrin, criticat dur după retrogradare, are șanse mici să rămână pe banca lui Dinamo, iar "câinii" ar vrea să mizeze în Liga 2 pe Viorel Moldovan.

Fostul secund de la echipa națională a României nu ar refuza să antreneze echipa la care a jucat în perioada 1993-1995, însă spune că lucrurile de la club trebuie să se clarifice înainte de a accepta postul. De asemenea, Viorel Moldovan vede și o parte bună în retrogradarea lui Dinamo.

"Nu a dat niciun semn și deocamdată trebuie să se pună la punct. Trebuie să se limpezească apele, iar dacă vor fi interesați de Viorel Moldovan, cu siguranță mă vor găsi.

Dinamo nu a retrogradat anul ăsta, ci de vreo doi ani. E un moment complicat, dar cred că de multe ori e bine să mai și cazi ca să te poți ridica. Trebuie să se pună la punct", a spus Viorel Moldovan, pentru PRO TV.

Viorel Moldovan a antrenat ultima oară chiar în Liga 2, la Petrolul Ploiești, în sezonul 2020/2021. De-a lungul carierei, fostul internațional le-a mai pregătit pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul, Rapid, România U21, naționala de seniori (secund), Auxerre și Chindia.

Declarațiile lui Răzvan Zăvăleanu cu privire la situația de la Dinamo

Despre acționari - ”Există o discuție mai veche cu un investitor străin puternic, care insa a facut un pas inapoi. Mai suntem în discuții și cu 2 mari dinamovisti, foarte potenți financiar. Vom avea un răspuns în 2-3 săptămâni. Mai avem un alt potențial acționar, care va interveni dacă nu se vor concretiza alte soluții”

Despre jucători - ”Avem o lista de 22-25 de jucatori care ar fi eligibili pentru Liga a 2-a si inca o lista cu jucatori care si-ar dori sa continue, dar trebuie să vedem daca ne permitem salariile pe care ei si le doresc.” 

Despre faliment - ”Vreau să cred că în momentul ăsta toți dinamoviștii suntem uniți și promovăm după primul an de purgatoriu. Nu e bine să ajungem la faliment și să o luăm de la zero, pentru că în acel caz palmaresul ar fi scos la vânzare. La Rapid au fost probleme în privința aceasta, când la licitatie au apărut persoane rău intentionate, care doreau să preia palmaresul. Problema nu sunt datoriile, ci plățile imediate de 800.000 - 1.000.000€. Dacă vine un investitor și pune banii pe masă pentru a prelua clubul, doar DDB-ul va trebui să fie de acord, pentru că e singura entitate care a adus bani în timpul procedurii de insolvență. Si este deschisa aceasta posibilitate.”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!