Miodrag Belodedici FCSB Steaua Fotbal intern Miodrag Belodedici

„Ei trebuie să spună. Mergeți acolo, au fost generali, locotenenți!” Belodedici a numit adevărata „Steaua”

FCSB și CSA se află în prin proces în instanță pentru palmaresul echipei „Steaua”, care în 1986 câștiga Cupa Campionilor Europeni.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 09:37
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 09:40

Miodrag Belodedici (59 de ani), fost jucător emblematic al Stelei, a dezbătut și el acest subiect, glumind pe seama situației actuale de la cel mai galonat club de fotbal din România. „Belo” a spus că adevărata „Steaua” este Steaua Roșie Belgrad.

„Și eu am fost întrebat care e Steaua adevărată, CSA-ul, FCSB-ul... Eu, mai glumeț, așa, am spus că Steaua adevărată este Steaua Roșie Belgrad. Asta a fost, asta a rămas și în continuare joacă în cupele europene.

A fost o glumă, dar trebuie să mergeți la clubul Steaua și să întrebați care este Steaua. Steaua București? Cum a dispărut Steaua București. Cum a venit CSA-ul? Sunt foarte multe, ei știu.

Acolo au fost generali, locotenenți. Ei, comandanții clubului Steaua trebuie să vă spună. De ce s-a schimbat numele...”, a declarat Miodrag Belodedici pentru iAMSport.

Ce a spus Chipciu despre CSA Steaua

Chipciu a stârnit un val de reacții în lumea fotbalului după ce s-a lansat într-un atac virulent la adresa celor de la CSA la finalul meciului dintre clubulu Armatei și „U” Cluj, din prima etapă a grupelor Cupei României.

„Cum să fie asta Steaua, am luat-o toți razna? Doamne ferește, dacă eram copil nu mai țineam cu Steaua. Cum să fie Steaua cu echipamentul ăla fake? E o bătaie de joc, noi ca țară suntem o bătaie de joc. Doamne ferește”, a fost comentariul acid al lui Chipciu.

MM Stoica l-a „taxat” pe jucătorul lui „U” Cluj

Deși a fost pentru multă vreme un opozant fervent al echipei din Liga 2, Mihai Stoica l-a „taxat” pe Chipciu pentru declarațiile făcute după meciul cu CSA Steaua. Oficialul FCSB a recunoscut însă că a făcut-o din precauție, ca echipa sa să nu aibă de suferit în momentul în care va dori să mai joace în Ghencea.

„Îl cunosc bine pe Alex. Gândeşte cu voce tare şi nu cred că s-a cenzurat vreodată. Mai ales acum, când vorbeşte cu presa după fiecare meci.

A vorbit cam mult, prea mult. Şi vorbind mult, te expui. Spui chestii pe care după aceea le regreţi. Aş avea şi eu multe de spus, dar vreau să mai jucăm în Ghencea, la vară, când Arena Naţională va fi închisă”, a spus MM Stoica - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!