alex chipciu AS47 csa steaua Superliga Chipciu

Alex Chipciu, luat la țintă de AS47 în urma ultimelor declarații: "Frustrat! Trebuie să recunoaștem"

După CSA Steaua - 'U' Cluj 1-3, Alexandru Chipciu a răbufnit la adresa „militarilor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 11:11
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 11:10

Cele două cluburi s-au întâlnit în prima etapă a grupelor Cupei României. 'U' Cluj s-a distrat pe stadionul „Steaua” și a reușit să obțină trei puncte importante în lupta pentru un loc în play-off-ul competiției.

Alex Chipciu, luat la țintă de AS47 în urma ultimelor declarații: "Frustrat! Trebuie să recunoaștem"

Asociația Steliștilor 1947, un grup afiliat cu CSA Steaua, i-a dat o replică dură lui Alexandru Chipciu. Fotbalistul ardelenilor a dat de înțeles că adevărata continuatoare a Stelei București e FCSB și că cei de la Clubul Sportiv al Armatei sunt doar o echipă cu un echipament "fake".

„Chipciu pare să fie destul de frustrat, și asta nu poate fi decât din cauza faptului că a înțeles ce spuneau suporterii steliști, și anume că el nu a avut niciodată ocazia să joace pentru Steaua București.

Declarația lui vine pe fondul acestei frustrări și a negării lui. Dacă vă întrebați despre echipament, atât cel al Stelei, cât și cel al lui 'U' Cluj sunt furnizate de aceeași companie. 

Singurul 'fake' a care face referire este probabil clubul pentru care a evoluat Chipciu între 2011 și 2016. În privința declarațiilor sale, trebuie să recunoaștem că au fost cel puțin amuzante, mai ales atunci când a repetat cu insistență că 'Copiii făceau poze cu mine și jucătorii, dacă îi întrebai, erau fanii mei'.

Dacă un jucător care începe o conferință de presă cu un 'Mânca-ți-aș gura ta!' a ajuns să fie o asemenea vedetă, nu putem decât să zâmbim. Pe viitor va trebui să primim mai bine astfel de 'vedete'”, au scris cei de la AS47 pe Instagram.

Alex Chipciu a răbufnit: ”Doamne ferește! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna. Cu echipamentul ăla fake?”

La conferința de presă de după meci, Alex Chipciu a oferit o declarație războinică la adresa celor de la CSA Steaua. Fotbalistul a dat de înțeles că nu „militarii” sunt adevărata Steaua București.

„Doamne ferește. Dacă aici e Steaua, am luat-o razna. Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Daca asta e Steaua, doamne... Ce Steaua? Cu echipamentul ăla fake? Doamne ferește. E o bătaie de joc. Suntem bătaie de joc noi ca țară oricum”, le-a spus Alexandru Chipciu reprezentanților mass-media, după meci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!