FCSB MIhai Stoichita Superliga Mihai Stoichiță

Ce fotbalist de la FCSB l-a impresionat pe Mihai Stoichiță: "De el mi-a plăcut întotdeauna, are har"

FCSB se află în vârful clasamentului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 12:02
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 12:02

După 10 etape disputate în primul eșalon al României, roș-albaștrii se situează pe prima poziție cu 25 de puncte. În consecință, echipa pregătită de Elias Charalambous a înregistrat opt victorii, un rezultat ed egalitate și o singură înfrângere.

Ce fotbalist de la FCSB l-a impresionat pe Mihai Stoichiță: "De el mi-a plăcut întotdeauna, are har"

Mihai Stoichiță, director tehnic FRF, a vorbit despre Darius Olaru. Oficialul federației a subliniat că fotbalistul FCSB-ului poate face atât faza defensivă, cât și faza ofensivă într-un meci.

„FCSB joacă foarte bine și asta se datorează jucătorilor care evoluează bine. Olaru mi-a plăcut întotdeauna, mi se pare un jucător cu har, vrea să și joace și în fază de apărare și în fază ofensivă.

E un jucător extrem de important, el dă tonul de joc, toate mingile care ajung la el, el decide ce se întâmplă, ori calmează jocul, ori îl accelerează, el face dansul la Steaua (n.r. - FCSB)”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit Fanatik.

Darius Olaru se află la FCSB din ianuarie 2020. Cotat la 5.3 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, mijlocașul central mai are contract cu gruparea roș-albastră până la finalul sezonului 2027/28.

FC Bihor - FCSB 0-2

David Miculescu a deschis scorul în minutul 26, după ce a reușit să șuteze din întoarcere de lângă patru jucători ai Bihorului. În repriza secundă, Siyabonga Ngezana s-a înălțat deasupra defensivei adverse și a majorat diferența în minutul 69.

Roș-albaștrii încep, astfel, cu dreptul campania din Cupa României. Pentru echipa pregătită de Elias Charalambous urmează meciul cu 'U' Cluj din campionat (luni, 2 octombrie, ora 21:00).


Echipele de start

  • FC Bihor: Pînzariu - Paublusztig, Sg. Jurj, Ioviță, Sorian, Farcaș, Gunie, Ban, Bactăr, Jurj, Vasile
  • FCSB: Vlad - Crețu, Ngezana, Haruț, Ganea - Djokovic, Lixandru, Gogescu - Radaslavescu, Miculescu, Oct. Popescu
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!