denis harut FCSB Fotbal intern Denis Haruţ

„Nu mai înțeleg nimic!” Jucătorul care a impresionat la FCSB in debutul sezonului, dar a ajuns rezervă

Helmut Duckadam (64 de ani), fost jucător emblematic al Stelei, contrariat de decizia luat de FCSB vizavi de un jucător de perspectivă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 14:44
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 14:49

Revenit la FCSB în vara anului trecut după un împrumut la FC Botoșani, clubul de la care a și fost achiziționat (pentru 660.000 de euro) de vicecampioana României, Denis Haruţ a avut evoluții bune în tricoul „roș-albastru” în startul sezonului, însă a pierdut postul de titular odată cu revenirea lui Vlad Chiricheș.

Helmut Duckadam este de părere că singurul motiv pentru care acest lucru s-a petrecut ar putea fi acelă că îi este antipatic cuiva de la club.

„Nu mai înţeleg nimic cu Haruţ, care a început extraordinar sezonul, a jucat foarte bine. A ieşit din echipă după ce a venit Chiricheş. Îi este antipatic cuiva de acolo. Cineva nu-l place deloc acolo. Păcat”, a spus Duckadam, pentru Playsport.

Haruț, lăudat de MM Stoica înainte de startul sezonului

„Revelaţia Harut, a arătat foarte foarte bine! Îmi place foarte mult, el dacă va incepe bine o să fie titular. El are cel mai bun picior decât toţi si mai bun decât Cristea”, a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

  • 540 minute a bifat, în toate competițiile, Denis Haruț în acest sezon.
  • 500.000 este cota de piață a fundașului, potrivit transfermarkt.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!