„E unul dintre cei mai buni!” A ajuns rezervă la FCSB, însă Marius Croitoru l-ar transfera la viitoarea sa echipă

Marius Croitoru denis harut FCSB Fotbal intern Marius Croitoru
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Decembrie 2023, 18:08
Data actualizarii: Joi 07 Decembrie 2023, 18:13

Marius Croitoru (43 de ani) a dezvăluit numele jucătorului de la FCSB pe care l-ar transfera instant la viitoarea sa echipă.

Denis Haruţ (24 de ani) a avut debut de sezon faorte bun în tricoul FCSB-ului, însă a pierdut postul de titular odată cu transferul lui Vlad Chiricheș.

Deși a fost tras pe linie moartă la FCSB, Marius Croitoru susține că Denis Haruț este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB și că nu ar ezita să-l transfere la viitoarea sa echipă, oricare va fi aceasta, dacă acest lucru va fi posibil.

„Nu pot să vorbesc din exterior despre el, dar cred că este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Nu pot să-mi dau cu părerea vizavi despre un jucător sau altul de la vreo echipă pentru că nu ştiu ce se întâmplă şi nu-mi permit să vorbesc, să dau sfaturi nimănui. Nu sunt în măsură să fac asta. (n.r. - dacă îl va lua la echipa unde va fi antrenor) 

Dacă va permite bugetul şi dacă pe poziţia pe care joacă el nu o să fie jucători, bineînţeles, dar şi în condiţiile în care ar fi de acord şi FCSB-ul, şi jucătorul”, a spus Marius Croitoru, potrivit Orangesport.

Haruț, lăudat de Mihai Stoica în startul sezonului

Până la sosirea lui Vlad Chiricheș la FCSB, Haruț reușise să-i impresioneze pe oficialii „roș-albaștrilor”.

„Revelaţia Harut, a arătat foarte foarte bine! Îmi place foarte mult, el dacă va incepe bine o să fie titular. El are cel mai bun picior decât toţi si mai bun decât Cristea”, a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

  • 630 minute a bifat, în toate competițiile, Denis Haruț în acest sezon.
  • 500.000 este cota de piață a fundașului, potrivit transfermarkt.com
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!