VIDEO Mircea Lucescu o aduce pe Dinamo cu picioarele pe pământ după baraj. Cine a fost "extraordinar" și cine l-a dezamăgit

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 22:36
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 22:35

Mircea Lucescu (78 de ani) a fost prezent și la meciul Dinamo - FK Csikszereda 2-0, la 24 de ore după ce era în Grecia și sărbătorea titlul câștigat de Răzvan cu PAOK Salonic.

Dinamo, susținută de peste 31.000 de fani pe Arena Națională, a câștigat contra celor de la Csikszereda grație dublei reușite de Dennis Politic. Atacantul "câinilor" a înscris în minutele 46 și 73, iar bucureștenii sunt mari favoriți pentru rămânerea în Liga 1.  

Mircea Lucescu, după Dinamo - FK Csikszereda: "2-0 în meciurile de tipul ăsta nu înseamnă prea mult"

Mircea Lucescu spune că rezultatul lui Dinamo "nu înseamnă prea mult", având în vedere că se va disputa și un retur la Miercurea Ciuc. "Il Luce" laudă suporterii lui Dinamo, pe care îi numește extraordinari, însă se arată dezamăgit de prestația brigăzii de arbitri condusă de Rareș Vidican.

"2-0 în meciurile de tipul ăsta nu înseamnă prea mult, dar e un rezultat pozitiv. S-a văzut o diferență de joc. Sincer, mă așteaptam la ceva mai mult între Dinamo și o echipă de liga a doua. Ar fi trebuit să concretizeze mai mult situațiile de gol. Au avut 3-4 situații clare. Eu sper să reușească să facă rezultat acolo și să rămână în Divizia A, care e de nivelul lui Dinamo.

A fost un meci interesant. Publicul a fost extraordianr. Ceva mai bine ar fi trebuit să se prezinte arbitrul. Eu mă mir că n-au fost desemnați arbitri FIFA, arbitri importanți", a spus Mircea Lucescu.

Returul dintre Csikszereda și Dinamo se va juca la Miercurea Ciuc, luni, 27 mai, de la ora 20:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!