Reacția lui Robert Ilyes după înfrângerea suferită de Csikszereda în fața lui Dinamo

Robert Ilyes Csikszereda Dinamo Fotbal intern Robert Ilyes / Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 22:27
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 22:27

Dinamo a trecut de FK Csikszereda cu scorul de 2-0 (0-0), luni seara, pe Arena Naţională, în prima manşă a barajului pentru menţinere/promovare în Superliga.

La finalul meciului, Robert Ilyes a dezvăluit că și-a felicitat jucătorii pentru jocul de pe cel mai mare stadion al țării și i-a avertizat pe dinamoviști că lucrurile vor sta diferit în retur.

"Pot să spun că am început meciul puțin temători, s-a văzut presiunea publicului. Primele 20-25 de minute chiar ne-au presat foarte tare. După minutul 30 am reușit să echilibrăm cât de cât partida.

  • Robert Ilyes / Captură PRO TV

Păcat că a venit acel gol după o schemă a noastră și ne-am pierdut încrederea. Am încercat să jucăm, am avut câteva ocazii...

Ilyes pregătește deja modificări pentru returul de la Miercurea Ciuc

Am intrat în vestiar, am felicitat echipa. Fiecare a dat cât a putut, nu am ce să le repreșez băieților. În retur o să încercăm să schimbăm un pic lucrurile, acum nu mai avem nimic de pierdut.

Publicul a pus mare presiune, știu cum e să joci în astfel de meciuri, te impinge la victorie", a spus Robert Ilyes la finalul meciului cu Dinamo.

Returul dintre Dinamo și Csikszereda, care va avea loc la Miercurea Ciuc, se va disputa lunea viitoare, de la ora 20:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!