Un nou STADION MODERN in Romania! Anuntul de ULTIMA ORA: Cand va fi gata arena pregatita sa intre intr-o companie selecta

Un nou STADION MODERN in Romania! Anuntul de ULTIMA ORA: Cand va fi gata arena pregatita sa intre intr-o companie selecta

In Romania va fi inaugurat un nou stadion de ultima generatie. 

Este vorba despre arena din Arad, ale carei lucrari au intrat in linie dreapta. 

Patronul firmei care se ocupa de reconstructia stadionului "Francisc Neumann" a declarat, pentru aradon.ro ca lucrarile la structura de beton a tribunelor si cele la acoperis vor fi finalizate pana in primavara anului viitor. 

"Pe 21 noiembrie vom incheia o parte importanta din aceasta lucrare de anvergura. Este vorba despre structura de beton, structura metalica a acoperisului, invelitoarea de tabla a acoperisului si compartimentele pentru grupurile sanitare situate la peluze si tribuna II. Lucrarile efective care ne revin noua, in baza contractului avut cu Primaria Arad, se vor finaliza in primavara anului viitor", a declarat Gheorghe Maxinan pentru aradon.ro.

Dupa aceste lucrari, ramane de amenajat gazonul, o operatiune care va dura, iar termenul de inaugurare a arenei este stabilit, in cel mai bun caz, in toamna lui 2019. 

Romania mai are un stadion nou, la Targu Jiu, insa acesta nu poate fi folosit din cauza faptului ca banii pentru amenajarile exterioare au fost alocati abia acum. 

Stadionul din Arad ar putea intra intr-o companie selecta, alaturi de National Arena, Cluj Arena sau stadioanele din Craiova si Ploiesti. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies