Hermannstadt Gaz Metan Medias stadion nou romania Superliga

Inca o BIJUTERIE de stadion in Romania! Incep lucrarile de reconstructie pe stadionul unui club din Liga 1! Echipa se muta pe terenul rivalei pana la finalul sezonului 

Hermannstadt va juca meciurile "de acasa" pe terenul lui Gaz Metan Medias.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 August 2020, 17:50
Data actualizarii: Sambata 22 August 2020, 18:22

Hermannstadt va mai disputa doar 3 meciuri pe stadionul din Sibiu. Este vorba despre meciurile cu Clinceni, FC Botosani si UTA.

Pentru ca isi va construi un nou stadion, Hermannstadt va fi nevoita sa joace restul meciurilor din acest sezon pe terenul rivalei din Medias pana la finalizarea lucrarilor de modernizare. Mutarea se va face, cel mai probabil, din etapa a patra a actualului sezon, conform GSP.

Dupa o perioada lunga in care s-a elaborat proiectul tehnic, dupa o procedura de achizitie complexa, ma bucur sa anunt ca am semnat contractul pentru ultima si cea mai ampla etapa de constructie a Stadionului Municipal Sibiu. Sunt sigura ca microbistii vor aprecia aceasta veste si nu doar ei, pentru ca Stadionul va putea fi folosit si pentru alte evenimente sportive sau chiar culturale”, a declarat primarul Astrid Fodor.

Valoarea totala a investitiei stadionului care va avea o capacitate de 12.363 de locuri este 132.843.616 lei (fara TVA).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!