Ilie Balaci Ministerul Sanatatii Sorina Pintea Fotbal intern

ULTIMA ORA | Rezultatele preliminarii ale anchetei in cazul mortii lui Ilie Balaci au fost publicate de Ministerul Sanatatii

Sorina Pintea, ministrul sanatatii, a cerut o ancheta in cazul mortii lui Ilie Balaci. Astazi, Ministerul a prezentat cateva rezultate preliminarii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Octombrie 2018, 17:05
Data actualizarii: Miercuri 24 Octombrie 2018, 17:08

Ministerul Sanatatii anunta ca reactia Serviciului de Ambulanta Craiova si a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova a fost una prompta si a respectat procedurile. Potrivit raportului publicat de Ministerul Sanatatii, ambulantele care au intervenit au fost dotate corespunzator, iar medicii au urmat protocolul de resuscitare.

"Rezultatele preliminare ale controalelor efectuate la Serviciul de Ambulanta Craiova si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii impreuna cu reprezentanti ai Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI releva faptul ca au fost respectate procedurile in efectuarea interventiilor medicale in cazul lui Ilie Balaci. Ambulantele au fost dotate corespunzator iar protocolul de resuscitare a fost respectat, fiind efectuata chiar o resuscitare prelungita", transmite miercuri Ministerul Sanatatii, printr-un comunicat de presa, potrivit News.ro.

Ministerul Sanatatii a declanasat anchete la Ambulanta Craiova si la Spitalul Judetean Craiova cu privire la decesul fostului mare fotbalist roman.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies