Dan Alexa se intoarce pe banca tehnica! Ce echipa va pregati fostul antrenor de la Rapid sau Dunarea Calarasi

Dan Alexa se intoarce pe banca tehnica! Ce echipa va pregati fostul antrenor de la Rapid sau Dunarea Calarasi

ASU Poli Timisoara trece printr-o perioada foarte buna in Liga 2, fiind neinvinsa in ultimele 5 etape si situandu-se pe pozitia a doua a clasamentului.

Cu toate acestea insa, Prosport informeaza ca in urma cu putin timp antrenorul timisorenilor, Octavian Benga, a decis sa isi dea demisia. Sursa citata noteaza ca aceasta decizie a lui Benga a venit in urma numirii lui Dan Alexa in functia de director tehnic al clubului de pe Bega.

"Astazi mi-am reziliat contractul cu Poli. Am avut ieri o discutie cu cei din conducere. Au cerut anumite schimbari, cu care eu nu am fost de acord. Mi s-a cerut sa colaborez, sa avem un director tehnic. Nu mi s-a cerut demisia. Dar a fost decizia mea, deoarece eu am dorit sa continuam cu acelasi mod de lucru ca pana acum. Pana acum eu mi-am asumat tot, eu am facut tot si doream sa continui sa-mi asum totul ca si pana acum si de acum incolo. Am considerat ca e mai bine sa plec, decat sa fie anumite disensiuni. Pana la urma, ei sunt amfitrionii clubului. Dar si eu am un mod de lucru si o personalitate pe care nu mi le pot schimba", a spus Benga sursei citate.

Astfel, Dan Alexa urmeaza sa il inlocuiasca pe Benga pe banca tehnica a alb-violetilor, dar acesta va fi supus unei presiuni destul de ridicate, intrucat echipa a avut rezultate foarte bune sub conducerea lui Octavian Benga.

In acelasi interviu, Benga chiar a tinut sa sublinieze acest aspect, evidentiind performantele pe care le-a reusit la carma Politehnicii Timisoara, in conditii financiare destul de grele: "Am venit la echipa acum un an. Am reusit, in 20 de meciuri oficiale, sa am doua rezultate negative. Am avut o medie de 2 puncte pe meci. Eu zic ca este o medie foarte buna, dat fiind bugetul nostru, dar si ceea ce aveau la dispozitie celelalte echipe. Noi avem bugetul al 20-lea si am reusit media acesta. Pe noul antrenor va fi o presiune mare".

In incheiere, Benga a precizat ca recent a refuzat o oferta foarte avantajoasa din punct de vedere financiar pentru a ramane la Timisoara: "Le multumesc jucatorilor, pentru ca ei au dus greul, suporterilor, dar si staffului. Eu am avut o oferta, chiar sambata. Era un salariu de patru ori mai mare. Duminica am refuzat, pentru ca voiam sa raman la Poli".


VIDEO PROTVPLUS.RO

Miturile despre vaccinurile anti-COVID, demontate de experți. Cum s-a reușit dezvoltarea serului într-un timp atât de scurt
BRAT

Modifică setările cookies