A fost depistat un caz de Covid-19 la nationala U21! Cine este fotbalistul infectat

A fost depistat un caz de Covid-19 la nationala U21! Cine este fotbalistul infectat

"Tricolorii mici" au fost testati pentru noul coronavirus. 

UPDATE 14:40: Fotbalistul infectat cu noul coronavirus este Virgil Ghita, jucatorul celor de la Viitorul, care a venit la lotul national infectat de la club. 

In octombrie, cand nationala de tineret s-a confruntat cu mai multe cazuri de Covid-19, presedintele celor de la Viitorul, Gica Popescu, acuza faptul ca jucatorii s-au intors cu virusul la echipele de club. Acum s-a intamplat exact invers. 

"Din pacate, dupa ce jucatorii s-au intors de la echipele nationale, inclusiv cei de la juniori, au aparut aceste cazuri. Mai intai, la juniori, echipa sub 19 ani. Apoi, la echipa mare, dupa intoarcerea de la lotul U21, au venit cei doi jucatori infectati.

Pana au plecat la echipele nationale, noi n-am avut nicio problema. Problemele au fost de la loturi, la U19, unde s-a anulat acea actiune, si la U21. Am trimis jucatorii sanatosi de la club si i-am adus infectati", spunea Gica Popescu.

Din fericire, Ghita a fost izolat de restul jucatorilor din echipa, fara a lua contact cu acestia. Intreaga delegatie de la U21 va fi retestata maine. 


Potrivit site-ului Federatiei Romane de Fotbal, unul dintre jucatorii convocati de Adrian Mutu a primit un rezultat pozitiv la testarea pentru Covid-19. Din fericire, acesta a fost izolat si nu a luat deloc contact cu ceilalti fotbalisti din lot. 

"Din pacate, unul dintre jucatorii convocati pentru partida cu Danemarca a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a avut un test negativ la sosirea in cantonament, insa a doua zi dimineata fotbalistul a comunicat staff-ului ca este contact direct cu o persoana care in dimineata zilei respective a inceput sa prezinte simptome.

Staff-ul medical a decis sa il izoleze. Astfel, jucatorul nu a interactionat deloc cu ceilalti fotbalisti din lot. Nu s-a antrenat, iar masa i-a fost dusa in camera. Marti a fost testat RT-PCR, iar in aceasta dimineata rezultatul testului a sosit si el este pozitiv.

Joi, toata delegatia lotului Under21 va efectua o noua testare RT-PCR", a fost mesajul postat de oficialii FRF. 

Echipa nationala U21 va intalni Danemarca U21 pe 17 noiembrie, de la ora 20:30, intr-un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European din 2021. Partida va fi transmisa IN DIRECT pe PRO TV si WWW.SPORT.RO. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Parada de 1 Decembrie 2020. Cum va fi ceremonia de Ziua Naţională a României de la Arcul de Triumf
BRAT

Modifică setările cookies