VIDEO EXCLUSIV Tancul din defensiva Stelei! Nana Falemi, răspuns pe măsură la o întrebare pe măsură: „Ascultă-mă! Fără lipsă de modestie”

Camerunezul a fost invitatul lui Andru Nenciu la „Poveștile Sport.ro”.

Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 21:11
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 21:14

Nana Falemi a fost un tanc în defensiva Stelei București, la 1,84 m și o statură de invidiat. Potrivit site-urilor de specialiate, Nana Falemi a fost evaluat cel mai mult la 500,000 de euro.

Tancul din defensiva Stelei! Nana Falemi, răspuns pe măsură la o întrebare pe măsură: „Ascultă-mă! Fără lipsă de modestie”

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă s-a duelat vreodată cu un jucător deosebit de tacticizat, Nana Falemi nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns pe măsură. Fostul stoper a precizat că, în ciuda faptului că jucătorii aveau o tehnică bună, în momentul în care intrau în teren cu el, o uitau acasă!

„(n.r. Zi-mi un fotbalist cu care ai avut probleme din trecut și ai putea să-l compari cu Messi) N-am avut probleme cu nimeni niciodată! Ascultă-mă! Fără lipsă de modestie. Am întâlnit mulți jucători tehnici, când îi vedeam, păreau tehnici, când intrau cu mine, nu mai erau așa tehnici. Mă pregăteam astfel încât să nu le dau nicio șansă!”, a spus Nana Falemi.

Cifrele lui Nana Falemi

Nana Falemi și-a început cariera fotbalistică la Petrolul Ploiești, în vara anului 1999 a semnat cu Steaua București, unde s-a făcut remarcat, în iarna anului 2005 a părăsit trupa „roș-albastră” pentru Ergotelis.

Grecii nu l-au păstrat decât pentru jumătate de sezon, în vară revenind în Liga 1 la FC Vaslui. Volyn Lutsk l-a cumpărat în 2006, pentru 10.000 euro, moment în care cota sa pe piață, conform Transfermarkt, era de 500.000 euro.

Falemi a ajuns la JS Sainty în iulie 2006, iar în ianuarie 2007 a rămas fără echipă. A revenit în România un an mai târziu la Astra II, iar în sezonul 2008/09 a evoluat pentru Gaz Metan. După ce a rămas fără contract, s-a retras definitiv din fotbal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!