Steaua le pregătește o mega surpriză fanilor! Numele noului sponsor tehnic al grupării din Ghencea

Steaua Adidas liga 2 Fotbal intern Steaua le pregătește o mega surpriză fanilor! Numele noului sponsor tehnic al grupării din Ghencea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 21:07
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 21:50

Steaua va juca în acest sezon în Liga 2!

Deși nu vor avea drept de promovare la finele sezonului viitor, „roș-albaștrii” își pregătesc deja terenul pentru revenirea în elita fotbalului românesc.

Oficialii grupării din Ghencea vor să readucă alături de Steaua sponsorul tehnic alături de care echipa a scris istorie.

  • Steaua le pregătește o mega surpriză fanilor! Numele noului sponsor tehnic al grupării din Ghencea

Bogdan Marinescu, noul manager al clubului, după plecarea lui George Ogăraru, a dezvăluit că se află în negociere pentru aducerea unui sponsor tehnic de renume în Ghencea.

„Echipa de fotbal nu a avut un sponsor tehnic până acum, iar până la începerea sezonului, cu siguranță, o să aduc un brand mare lângă noi. Va fi o surpriză pentru toți suporterii Stelei.

Există discuții cu mai mulți potențiali parteneri și o să vedeți acest lucru într-un timp foarte scurt. Purtăm discuții cu mai multe companii importante, dar nu s-a perfectat nimic concret până acum”, a spus Bogdan Marinescu, potrivi playsport.ro.

Potrivi sursei citate mai sus, sponsorul care va produce noul echipament sportiv al steliștilor este Adidas, firma care îi înbrăca pe „roș-albaștri” și în 1986, când au câștigat Cupa Campionilor Europeni.

În momentul de fața, Steaua folosește un echipament pus la dispoziție de Joma.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!