Steaua Adidas liga 2 Fotbal intern

Steaua le pregătește o mega surpriză fanilor! Numele noului sponsor tehnic al grupării din Ghencea

Steaua va juca în acest sezon în Liga 2!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 21:07
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 21:50

Deși nu vor avea drept de promovare la finele sezonului viitor, „roș-albaștrii” își pregătesc deja terenul pentru revenirea în elita fotbalului românesc.

Oficialii grupării din Ghencea vor să readucă alături de Steaua sponsorul tehnic alături de care echipa a scris istorie.

  • Steaua le pregătește o mega surpriză fanilor! Numele noului sponsor tehnic al grupării din Ghencea

Bogdan Marinescu, noul manager al clubului, după plecarea lui George Ogăraru, a dezvăluit că se află în negociere pentru aducerea unui sponsor tehnic de renume în Ghencea.

„Echipa de fotbal nu a avut un sponsor tehnic până acum, iar până la începerea sezonului, cu siguranță, o să aduc un brand mare lângă noi. Va fi o surpriză pentru toți suporterii Stelei.

Există discuții cu mai mulți potențiali parteneri și o să vedeți acest lucru într-un timp foarte scurt. Purtăm discuții cu mai multe companii importante, dar nu s-a perfectat nimic concret până acum”, a spus Bogdan Marinescu, potrivi playsport.ro.

Potrivi sursei citate mai sus, sponsorul care va produce noul echipament sportiv al steliștilor este Adidas, firma care îi înbrăca pe „roș-albaștri” și în 1986, când au câștigat Cupa Campionilor Europeni.

În momentul de fața, Steaua folosește un echipament pus la dispoziție de Joma.

Modifică setările cookies