FCSB Conference League Gabi Balint Steaua Fotbal extern Prima reacție dură după eliminarea lui FCSB din Conference League: „Cum să fie echipa asta Steaua?”

Prima reacție dură după eliminarea lui FCSB din Conference League: „Cum să fie echipa asta Steaua?”

FCSB, eliminată de Karagandy din Conference League!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 20:07
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 20:17

Echipa pregătită de Dinu Tudoran s-a oprit în turul doi preliminar al Conference League, după ce a fost învinsă la loviturile de departajare de Karagandy.

„Era inevitabil să se întâmple. Acolo știm cum sunt lucrurile, nu poți să mergi la infinit așa. Poți să mai obții câte un rezultat pozitiv, dar în timp, n-ai cum să reziști.

Uite cât a regresat echipa asta. Sunt antrenori fără experiență, fără personalitate, care în vestiar sunt antrenori secunzi, lucrul ăsta se vede. Ce e acolo nu e normal pentru fotbal, nu există în lume așa ceva! E echipa lor.

Ce să ne mai gândim că are de suferit fotbalul românesc? E o echipă aparte, nu trebuie să o asimilăm cu fotbalul românesc, dacă lucrurile se întâmplă altfel decât ar trebui. Sunt jucători talentați, dar nu există echipă. Mai ușor cu mândria la fotbaliștii români, nu mai există”, a spus Gabi Balint la Digi Sport.

Balint a profitat de momentul dificil prin care trece FCSB pentru a reitera că în opinia sa FCSB nu este continuatoarea Stelei, câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni în 1986.

”Cum să fie Steaua echipa asta? Mie nu-mi mai pasă, înainte mi-a pasat, dar m-am rupt”, a mai spus Balint.

Gigi Becali, categoric la finalul meciului cu Karagandy

Patronul FCSB a declarat că aceasta este cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc.

„Cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc este asta. Nici aia dintre CFR cu Dudelange nu a fost. Mai rușinoasă decât asta nu a existat înfrângere. Pentru că nu aveau cum să dea gol.

De fapt, nici nu au dat. Un gol l-a dat Vlad, iar celălalt l-a dat Vucur. Am luat fundaș central și iată-l”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!