FCSB Ghencea Liga 1 Steaua Victor Becali Superliga "FCSB e Steaua, e continuatoarea. Cine administrează stadioanele din Bucureşti nu are nevoie de bani?" Scandalul "pe Ghencea" continuă

"FCSB e Steaua. Cine administrează stadioanele din Bucureşti nu are nevoie de bani?" Scandalul "pe Ghencea" continuă

FCSB și Steaua nu par că se vor înțelege vreodată.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 09:11
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 09:16

Victor Becali sare în apărarea vărului sau, Gigi Becali, care se luptă pentru ca FCSB să poată juca pe noul stadion construit în Ghencea, însă nu este lăsat de reprezentanții M.A.P.N deocamdată. Impresarul spune că și pentru echipa din Liga a 2-a, care pretinde că este continuitoarea de drept a Stelei, pot exista aceleași probleme peste 15-20 de ani, pe care le are FCSB acum cu identitatea.

"FCSB e Steaua, e continuatoarea. Dacă se va privatiza Steaua, nu e acelaşi lucru care s-a întâmplat acum 15-18 ani? Dacă se mai trezeşte cineva în 15-20 de ani, nu se întâmplă la fel? Cum trebuia să o ia Gigi Becali? Dacă nu o lua el, probabil că nu mai era. Cine vine la licitaţie? Ei nu găsesc unul, dar să mai facă şi licitaţie? Nu-l găseau până acum? Ca să fie o licitaţie trebuie să fie mai mulţi.

Probabil că ministerul vrea să ţină echipa în Liga 2. Ministerul e al României. Adică, tu să ai posibilitatea de a scoate nişte bani din stadion... Altfel, ţi-au dat 2% din PIB şi nu mai ai nevoie. Parcă toţi sunt stăpâni pe stadioanele astea. Sunt făcute de statul român şi cine plăteşte... Samuilă poate face meci cu Victor Becali acolo pe stadion, dacă plătim.

Nu vor, nu vor, nu vor. Tudorel Stoica e o legendă, a jucat 15-16 ani la Steaua, căpitan de echipă, şi mi-aş fi dorit să mai avem de talia lui. Omul şi-a spus părerea, nu sunt de acord cu ea, dar asta nu înseamnă că hotărăşte el sau eu. Stadioanele astea au fost făcute pe banii statului.

Văd că acum FCSB nu poate juca pe Arena Naţională că e un eveniment de jocuri. Dacă produce bani, foarte bine. Aşa şi cu ministerul. Cine administrează stadioanele din Bucureşti nu are nevoie de bani? Atât de mulţi bani au?", a spus Victor Becali, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!