sapunaru Cristi Sapunaru Dinamo Rapid Steaua Superliga Săpunaru anunță ca nu ar trada niciodata Rapidul! "N-am ce să caut eu la Dinamo şi la Steaua"

Săpunaru anunță ca nu ar trada niciodata Rapidul! "N-am ce să caut eu la Dinamo şi la Steaua"

Fundașul s-a întors în Liga 1 în această vară.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 20:54
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 21:44

Revenit la echipa sa de suflet, Rapid, Cristi Săpunaru a vorbit despre trecutul său și spune că a avut ocazia să joace atât pentru Dinamo, cât și pentru Steaua, însă mereu a iubit echipa giuleșteană și nu s-a gândit nici măcar o secundă să joace pentru una dintre rivalele din București.

"Au fost propuneri, dar nu mă interesează. De la Dinamo, când a fost nea Ando antrenor. Am avut o relaţie foarte bună cu dânsul la Rapid, dar l-am refuzat politicos. Nu pot! N-am ce să caut eu la Dinamo şi la Steaua. Iar prima ofertă, când a fost celebrul transfer al meu şi-al lui Griffiths, de la FC Naţional. Oferta era pentru el, dar domnul Iacob a zis să plecăm împreună, şi-a venit oferta de la Steaua. Nu sunt de interes pentru mine aceste oferte", a declarat Cristi Săpunaru la GSP.

  • Săpunaru anunță ca nu ar trada niciodata Rapidul! N-am ce să caut eu la Dinamo şi la Steaua

"Când plecăm, nu plecăm cu bani la noi"

 

"N-am pierdut nimic financiar. M-am întors acasă, lângă familie, lângă suporterii pe care-i iubesc. Nu sunt numai banii în viaţa asta care m-ar face fericit, nu mă interesează. Când plecăm, nu plecăm cu bani la noi... Un costum să fie frumos!", a declarat Cristi Săpunaru pentru sursa citată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!