FCSB becai Gigi Becali Shakhter Karagandy Steaua Fotbal intern

"Există o echipă Steaua, care e în Divizia B, să vină ei să rezolve!" Patronul FCSB, supărat după eliminare

FCSB a trăit o mare umilință în cupele europene.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 19:09
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 19:18

Gigi Becali se declară resemnat după înfrângerea rușinoasă a FCSB cu Shakhter Karagandy, însă anunță că îl va sprijini în continuare pe Dinu Todoran, numit în această vară în locul lui Toni Petrea. Totodată, patronul bucureștenilor nu a ratat ocazia să-i atace pe rivalii de la Steaua, echipa din liga secundă.

"Ăsta este antrenorul meu, cu experiență puțină. Fac ce vreau și cu asta basta. Ce mai vreți? Noi suntem FCSB, există o echipă Steaua, care e în Divizia B, să vină ei să rezolve", a spus Gigi Becali, pentru digisport.

Cea mai rușinoasă înfrangere din istorie?

 

Golul din minutul 90+2 părea că anunță dezastrul, iar într-un final totul a devenit realitate și FCSB a fost eliminată la penalty-uri de Shakhter Karagandy, după ce Olimpiu Moruțan a ratat de la punctul cu var. Peformanțele din ultimii ani au arătat un regres incredibil al FCSB, de la grupele Champions League, ajungând să fie eliminată de o echipă care a terminat pe locul 4 în campionatul din Kazakhstan, o reușită care poate fi considerată cea mai mare umilință din istoria clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies