"Se va naşte o nouă putere!" Marian Iancu e convins: Ion Țiriac are toate motivele să bage bani la Dinamo

Marian Iancu Dinamo Poli Timisoara Fotbal intern Marian Iancu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 19:52
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 19:56

Marian Iancu, care și-a anunțat de curând intenția de a reveni în fotbalul românesc, le dă sperațe fanilor dinamoviști că lucrurile se pot schimba în bine la echipa favorită.

Fostul acționar al clubului Poli Timișoara este convins că Ion Țiriac va veni alături de Dinamo în momentul în care clubul va avea un stadion pe care să-și dispute meciurile.

"E dificil (n.r. - ca Borcea, Țiriac și Badea să investească la Dinamo) când e nevoie de bani. Vorbim despre mai multe persoane cu caractere deosebite, de multe ori dificile, dar dacă au în suflet dorinţa de a ajuta şi se identifică cu clubul Dinamo, eu spun că lucrurile vor fi fantastice. Se va naşte o nouă putere fotbalistică, aşa cum a fost Dinamo pe vremuri.

Țiriac e așteptat să investească la Dinamo

Se vorbeşte de mult timp despre acest lucru (n.r. - intrarea în fotbal a lui Ion Ţiriac) şi eu cred că este posibil. De ce nu? Are o vârstă, este o emoţie nouă. El ştie ce înseamnă emoţia în sport (n.r. - ca fost sportiv). Dinamo cred că va rămâne în Liga 1, se va construi noul stadion, deci există toate premisele pentru o investiţie acolo", a spus Marian Iancu, potrivit Orangesport.

Dinamo a încheiat sezonul pe locul șapte în play-out, ceea ce a trimis-o la barajul pentru rămâne/promovare în Superliga.

"Câinii" au câștigat meciul tur, disputat pe Arena Națională, scor 2-0, iar returul se va disputa la Miercurea Ciuc, luni (27 mai 2024), de la ora 20:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!