Dănuț Lupu face dezvăluiri greu de imaginat: "Fostul meu coleg de la Dinamo i-a cerut bani fiului meu să joace"

Danut Lupu Dinamo Fotbal intern Dănuț Lupu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 16:50
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 16:54

Dănuț Lupu a dezvăluit un episod șocant petrecut la Dinamo, unde un fost coleg i-ar fi cerut bani lui Răzvan, fiul său, pentru a-l include în echipa de juniori.

Fostul dinamovist a mărturisit că a rupt prietenia cu doi apropiați din cauza dezacordurilor legate de evoluția fotbalistică a lui Răzvan.

Lupu i-a criticat într-un interviu oferit pentru Fanatik pe unii foști colegi, despre care a susținut că i-au pus piedici lui Răzvan, împiedicându-i progresul.

"Pe vremea noastră, dacă duceai copilul la fotbal nu era ok. Uite, fiul meu a întâmpinat mari probleme. Fiindcă și antrenorii spuneau ‘Ce, mă, tu vrei să joci ca tac-tu? E greu, mă’.

Eu am greșit foarte mult față de băiatul meu pentru că nu l-am împins de la spate, cu toate că la ce se joacă… Juca liniștit în Divizia A. Toată lumea ‘Domnul Lupu nu avem mingi, nu avem tricouri’. Ce treabă are cu băiatul meu?

Lupu, dezvăluiri incredibile

Ca să nu mai zic că un fost coleg de al meu, când era la Dinamo, ia cerut fiului meu bani să joace. Pe cuvântul meu de onoare. De ce să mint? (n.r. – Câți ani avea?) Vreo 14-15 ani. Juca la Dinamo, la juniori.

Mi-a spus mie băiatul meu. A venit acasă și mi-a zis. I-am zis ‘Răzvan, mai bine stai acasă’. Eu și acum, cât am fost la CS Dinamo am avut multe posibilități. Meriți să joci, joci, nu meriți, nu joci.

Eu m-am certat cu doi prieteni de ai mei din cauza copiilor. Ei îl vedeau pe copil Dumnezeu, Maradona. Și eu le-am spus ‘Copilul trebuie să mai crească’. ‘Nu, domne, că al meu e bun, trebuie să îl bagi’. ‘Atunci ia-l acasă’. Și nu mai vorbesc cu ei.

(n.r. – Când a renunțat băiatul la fotbal?) Pe la 19 ani, când era la Focșani. Președinte era actualul și încă finul meu Marius Bratu. Că nu mai vorbesc cu el. Eu nu sunt un tip ranchiunos. Eu l-am adus pe Marius antrenor la CS Dinamo.

Nu am înțeles de ce l-au dat afară. Nu mai e problema mea", a spus Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu a scris istorie în fotbalul românesc îmbrăcând tricoul lui Dinamo, dar și al naționalei României.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!