NEWS ALERT Schimbare-șoc de antrenor la echipa de fotbal a lui Dinamo! Un titular al ”Generației de Aur”, numit principal în Ștefan cel Mare

CS Dinamo Bogdan Dobre Dunarea Giurgiu Gheorghe Mihali marius bratu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 11:16
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 11:24

CS Dinamo este lider detașat în play-off-ul de promovare din Liga 3, dar a pierdut la scor în ultima etapă.

”Mulțumim, Marius Bratu!

Echipa de Liga 3 a CS Dinamo va continua acest sezon sub îndrumarea unui nou colectiv tehnic, format din Bogdan Dobre și Gheorghe Mihali. 

Îi mulțumim antrenorului Marius Bratu pentru colaborare și îi urăm succes în ceea ce va întreprinde în continuare”, a anunțat Academia de Fotbal CS Dinamo.

CS Dinamo este lider detașat în play-off-ul de promovare din Liga 3, dar eșecul din ultima etapă, 1-4 cu Dunărea Giurgiu (cu două dintre goluri primite în minutele de prelungire), i-a fost fatal lui Bratu, fostul portar de la Rapid, FCM Bacău sau Astra Ploiești.

Cei care au acum misiunea promovării în Liga 2 sunt fostul internațional Gheorghe Mihali, titular al ”Generației de Aur” inclusiv la Campionatul Mondial din 1994, și Bogdan Dobre, care s-a calificat cu echipa Under 19 în finala Cupei României din acest sezon.

Golgheterul lui CS Dinamo a promovat cu Dinamo în Superligă

”Câinii” din Liga 3 conduc acum cu 7 puncte avans față de echipa aflată pe locul 2 în play-off, CS Blejoi.

Golgheterul echipei este Cristian ”Kiki” Delciu, fotbalist care în sezonul trecut a jucat la Dinamo, promovată din Liga 2 în Superligă.

Om de bază la CS Dinamo este și Alexandru Iordănescu, fratele mai mic al selecționerului Edward Iordănescu, iar printre jucători se numără Ștefan Fara sau Alin Demici, și ei în lotul lui Dinamo în sezonul promovării în Superligă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!