GALERIE FOTO Emma Răducanu, decizie de ultimă oră luată la Wimbledon 

emma raducanu Wimbledon Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 20:20
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 20:25

Emma Răducanu şi Andy Murray urmau să înfrunte perechea chinezo-salvadoriană Shuai Zhang-Marcelo Arevalo, sâmbătă seara.

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu s-a retras sâmbătă din proba de dublu mixt de la Wimbledon, în care urma să facă pereche cu compatriotul său Andy Murray, pentru a se putea consacra probei de simplu, în care s-a calificat în optimile de finală, informează AFP.

"Din păcate, m-am trezit cu o oarecare rigiditate la încheietura mâinii drepte şi a trebuit să iau decizia foarte dificilă de a mă retrage de la dublu mixt", a scris Răducanu (21 de ani) într-un comunicat.

Emma Răducanu şi Andy Murray urmau să înfrunte perechea chinezo-salvadoriană Shuai Zhang-Marcelo Arevalo, sâmbătă seara.

"'Sunt foarte dezamăgită pentru că îmi doream foarte mult să joc cu Andy, dar trebuie să îmi iau măsuri de precauţie", a conchis Răducanu.

Andy Murray, în vârstă de 37 de ani, urmează să se retragă din competiţie după Jocurile Olimpice de la Paris. El este dublu campion olimpic la simplu (2012, 2016) şi medaliat cu argint la dublu mixt (2012).

Scoţianul a participat anul acesta pentru ultima oară la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, pe care l-a câştigat în 2013 şi 2016, la simplu.

El a fost operat de un chist la coloana vertebrală cu puţin timp înaintea startului competiţiei de la All England Club, fiind nevoit să se retragă din proba de simplu.

Murray a disputat un singur meci la actuala ediţie de la Wimbledon, la dublu masculin, împreună cu fratele său Jamie, cei doi fiind invinşi în primul tur, joi seară pe terenul central.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!