GALERIE FOTO Dinamo da, FCSB ba! Echipa din Ștefan cel Mare a devenit matematic campioană în week-end, urmează lupta pentru trofeul European League

Dinamo EHF European League Liga Zimbrilor Vladimir Cupara Xavier Pascual Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 13:44
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 13:51

„Dulăii” lui Xavi Pascual a câștigat titlul în Liga Națională de handbal masculin.

Inevitabilul din Liga Zimbrilor s-a întâmplat în week-end, când Dinamo a devenit matematic campioana României la handbal masculin.

”Salutați campioana!

Și a venit TITLUL 20! Astăzi am devenit matematic campioni în sezonul 2023-2024 al Ligii Naționale la handbal! Avem 9 puncte avans în fața Constanței (învinsă azi la Timișoara), cu două etape rămase de disputat!

Felicitări, băieți! Felicitări staffului tehnic condus de Xavier Pascual!

Vă MULȚUMIM și vouă, suporterilor noștri minunați, care ați fost alături de noi tot sezonul!”, a postat CS Dinamo București în week-end.

Portarii dinamoviști Cupara și Cozmaciuc au înscris fiecare câte 2 goluri în ultima etapă

Neînvinși în Liga Zimbrilor, cu 23 de victorii (41-26 în ultima etapă cu CSM Vaslui, cu ambii portari Cupara și Cozmaciuc marcând fiecare câte 2 goluri!) și un egal în cele 24 de meciuri disputate, ”dulăii” nu au avut timp să se bucure prea mult de un nou titlu, pentru că se pregătesc de partida de marți din sferturile EHF European League.

Marți, în Sala Dinamo, de la ora 19:45, Dinamo se luptă cu Skjern Handbold pentru calificarea în Final Four-ul competiției continentale.

”Suntem în momentul în care putem scrie istorie pentru clubul Dinamo, ceea ce ne face mai motivați și concentrați ca niciodată.

Cred că am acumulat suficientă experiență pentru a reuși să îi surclasăm în dubla manșă și să ne calificăm în Final Four-ul EHF EL”, a declarat interul stânga Robert Militaru.

Foto și info: CS Dinamo București

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!